Karácsonynak miért nincs egy átgondolt, átfogó koncepciója a fővárosi közlekedésről sem?
#2 Reméljük, hogy igen. Nekem szimpatikus a munkája. Nem tudom mennyire sikerült értelmezni a cikket, de a gyurcsányozás mellett olyan dolgokra neheztel a "munkatársunk" (mert hogy a nevét sem vállalja fel) hogy az útburkolati jeleket nem a csúcsforgalomban festették fel, hanem éjjel, amikor a lehető legkevesebb autóst zavarták a munkálatokkal, vagy hogy a Lánchidat a teljes felújítása alatt (mily' meglepő) le kellett zárni. Azt is állítja a cikk, hogy Karácsony komfortosabb tömegközlekedést ígért, de nem tett semmit ez ügyben, hiszen az a fránya metró még mindig légkondi nélkül van. Ezzel szemben Karácsony többek között beszereztetett 50 új, korszerű, alacsonypadlós, akadálymentesített, légkondis trolit és 150 alacsony padlós, környezetbarát, légkondis buszt is.
Magyarul a cikk tele van ferdítésekkel és hiányosságokkal, a Budapesten élők pedig elégedettek Karácsony munkájával, még a folyamatos lejárató cikkek ellenére is.
"a Budapesten élők pedig elégedettek Karácsony munkájával"
Majd meglátjuk a jövő évi választásokon, ha nem előbb. Addig hátha lemond.
Tarlósnak volt?
10 évig nem csinált semmit Budapest közlekedésével. Jó házmesterként problémákat oldott meg.
Karigerinek úgyszintén nincs, de szerintem semmivel se csinálja rosszabbul, mint Tarlós. Az a kicsi, amit csinál szerintem előremutató. Ennél sokkal ambíciózusabban kellene haladni, de a kicsinek is örülni kell.
Nézd meg Tarlós és Karácsony regnálását és máris észreveszed az ordító különbséget.
"ambíciózusabban kellene haladni"
Igen, csak ilyenkor jönnek azzal, hogy a Fidesz állandóan akadályozza Karácsonyt, ami mint tudjuk nem igaz. Csak valamivel magyarázni kell a sikertelenséget.
#4 Miért mondana le? :D
"Ha most vasárnap lenne a választás, a kutatás szerint a fővárosiak kétszer akkora arányban (56 százalék) szavaznák meg Karácsonyt főpolgármesternek, mint egy fideszes jelöltet (28 százalék)"
"Az ellenzékiek elsöprő többsége (89 százalék) és a bizonytalanok, a Mi Hazánk- és MKKP-szavazók együttes csoportjának közel fele (48 százalék) Karácsonyra szavazna. A kormánypártok hívei az ellenzékiekkel megegyező arányban pártolják saját emberüket, csaknem kilenctizedük választaná a fideszes jelöltet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!