Miért üldözte el a kormány a CEU-t?
Új akkreditációs szabályozásoknak már nem felelt meg a CEU.
Ugyanennek megfelelt az IBS, MCDaniel, Hágeni Egyetem...stb
"Örömmel várjuk megkeresését, hogy kampuszunk helyszínként szolgálhasson egy sikeres és emlékezetes rendezvényhez.
Térkép
Central European University
Nador u. 9
1051 Budapest, Hungary"
Forrás: [link]
"Új akkreditációs szabályozásoknak már nem felelt meg a CEU."
És miért is nem felelt meg? Mert a magyar kormány nem írta alá :)
"Ahhoz képest, hogy "el van üldözve", még mindig itt van Budapesten."
Budapesten van az archívum és a könyvtár, de diplomás képzéseket már 5 éve nem tarthatnak itt. Mármint szó szerint, törvényileg nem oktathatnak. De jó látni, hogy ti ilyen megvezethetőek vagytok, hogy még a saját magatok által kitalált törvényeket sem ismeritek :D
Liberális agymosoda volt.
Nincs szükség ilyen intézményekre.
"Az szerintem érdekes, hogy a Magyarországon működő több tucat többi külföldi magánegyetem megtudott felelni a törvéynnek, egyedül a CEU nem."
A többi nem oktatott buzulást.
"Új akkreditációs szabályozásoknak már nem felelt meg a CEU."
"És miért is nem felelt meg?"
Mert a buzulás szerepelt a tantárgyaik közt, ami eleve a legtöbb országban tiltott, törvénybe ütköző és számos országban halállal büntetik. Itt mindegyik kegyelmet kapott. De ha te másképp tudod egyet nevezz meg akit kivégeztek buzulásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!