A magyarokat miért nem zavarja hogy a kormány lopja a pénzüket?
Figyelt kérdés
Kormány közeli emberek ebből élnek.
Ez komolyan senkit nem érdekel/zavar?
2023. aug. 21. 09:52
1/27 anonim válasza:
De, qva sokan hagyjuk el az országot, emiatt.
Közben meg van egy réteg, aki azt sem venné észre, ha valaki ledobna egy atomot a közvetlen szomszédságából.
Nekem egyébként, -ha már ennyire keresztények vagyunk-, Noé országára kezd egyre jobban emlékeztetni Magyarország. Kb homokba dugott strucc.
3/27 anonim válasza:
Ha a másik bandára szavazol, azok is lopnak, szóval tök mindegy ebből a szempontból.
4/27 anonim válasza:
3, az nem megoldás, hogy attól, hogy az egyik lop, még a másikra mutogatunk, ennyi erővel, a gyilkolás is szabad kellene, hogy legyen, mert, ha valaki egyszer megtette, onnantól farkastörvények...
6/27 anonim válasza:
A lakosság egy részét zavarja.
A Fidesz-szavazók jelentős része meg úgy gondolja, ez a kisebbik rossz.
7/27 anonim válasza:
Szerintem mindenkit zavar. Csak sokan elfogadják meg félnek a változástól mert azt gondolják csak rosszabb lehet.
8/27 anonim válasza:
Engem azért nem, mert van bőven. Ha te meg rossz tróger vagy ,akkor biztos Németországban dolgozol.
9/27 anonim válasza:
Konkrétan mit loptak el? Hol erről a bizonyíték?
10/27 anonim válasza:
#7: De miért kell annyira félni a változástól? Meg lehetne próbálni mást is, aztán ha nem jön be, akkor lehet megint változtatni. Ez a maradjunk a biztos rossznál hozzáállás a lehető legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!