A magyarokat miért nem zavarja hogy a kormány lopja a pénzüket?
Kormány közeli emberek ebből élnek.
Ez komolyan senkit nem érdekel/zavar?
Tehát azt mondjátok, hogy ha az ellenzék jön, akkor ők nem fognak lopni?
Mert nekem az nem elég magyarázatnak, hogy "nem fognak annyit". És ez hogyan derül ki, hogy "nem fognak annyit"? Havonta beszámolnak róla, hogy az adott hónapban csak X összeget loptak el? Ha már a hazai ellenzéki tábor az európai értelem krémjéhez tartozik, akkor erre elfogadható magyarázattal fognak szolgálni számomra.
Engem zavar, és ha lenne normális ellenzék, akkor arra szavaznék. Viszont jelenleg a Fidesz a kisebbik rossz.
Egyébként mindenhol a világon lopnak a politikusok. Nyugaton is.
10
Én sem értem. Ha nagyon rossz lenne max vissza jönne a fidesz, de legalább kapott lehetőséget más is. Nem rossz a fidesz se de lehetne sokkal jobban csinálni.
13
Az európai ügyészséghez bárki tehet feljelentést, még akkor is ha az adott ország nem tagja az európai ügyészségnek. Ha a gyanú megalapozott, az eljárást megindítják. De még mindig nem jött arra magyarázat, hogy egy ilyen minőségű magyar ellenzék majd mindig bevallja, hogy mennyit loptak havonta vagy évente?
Milyen lopásokról tudsz kérdező?
Sorold légy szíves!
16
Azok alapján amit az ellenzéki politikusok nyilatkoznak fontosabb témákban, egyáltalán nem látom megalapozottnak, hogy majd ők jobbak lesznek. Átnyálaztam a hivatalos profiljaikat, és gyakorlatilag a közhelyeken és az üres szólamokon felül nem találtam ott alternatív programokat. Helyesen mondta Fodor Gábor, hogy személyileg és stratégiailag a mai ellenzék egyáltalán nem jó.
A rendszer (NER) előbb/utóbb összeomlik, a kérdés csak, hogy mikor és hogy.
Semmi sem tart örökké, ez sem fog. Viszont, ami nem mindegy, az az, hogy hogyan. Amit korábban irtak, hogy félnek a változástól, az azt fogja eredményezni, hogy sokkal dúrvább lesz a változás, mintha 14-ben, vagy legkésőbb 18 el lehetett volna zavarni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!