Miért gyűlölik a libsik a tűzijátékot?
A Telex, 444, RTL, Reddit tele van a tűzijátékot gyűlölő kommentekkel.
Ezzel szemben elképesztő tömeg nézte az imént élőben az attrakciót, ami káprázatos volt.
Miért gyűlölitek ennyire a tűzijátékot a libsik?
Szerencsére nem a libsik döntik ezt el.
Nekik be kéne legyen fogva a szájuk az évi 5 prájddal.
Nem csak a "libsik" gyűlölik.
Jobboldaliként én sem szeretem.
Ennek a sok pénznek, amit erre a fölösleges hülyeségre ráköltenek lenne jobb helye.
Honnan beszélsz kérdező? Kicsit elszálltnak tűnsz. Lehet, hogy még nem tapasztaltad meg, hogy milyen létbizonytalanságban élni, és onnan nézni ezt a szart?
36
Mármint a szegények életét?!
Deeee, a kormány dolga. Aki dolgozik keményen, mégsem tud megélni, ott a kormány a hibás.
Asszem már csak Románia áll mögöttünk életszínvonal tekintetében.
Nem vagyok baloldali, de a Fideszt elkezdtem kifejezetten semmibe nézni. Szégyelhetik a pofájukat! A szégyenteljes hírtvjükkel együtt!
Neked is tuti mindig minden a segged alá lett téve, hogy ne legyenek igazi anyagi gondjaid!
Magas lóról beszélsz, mint a többi ugyanilyen.
2-es is egy öntelt, egoista válasza.
Hát igen, nagy hanyatlás tapasztalható sok területen, az emberek kiüresedett, más embereket lesz. Ró, b. Nkók lettek.
Ez egy nagy vívmánya a fidesznek!
Az önző zsarnokság pártja.
39
Az egészségügyet inkább pont, hogy a kezébe kéne fognia, de nagyon erősen.
Túlfizetett (dőzsölő) orvosok, cserében embertelen ellátás. Tisztelet a kevés kivételnek!
Minőségellenőrzést vezethetne be náluk. Rájuk férne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!