Miért gyűlölik a libsik a tűzijátékot?
A Telex, 444, RTL, Reddit tele van a tűzijátékot gyűlölő kommentekkel.
Ezzel szemben elképesztő tömeg nézte az imént élőben az attrakciót, ami káprázatos volt.
Miért gyűlölitek ennyire a tűzijátékot a libsik?
En nem tartom rossz dolognak de atterhetnenk teljesen a dronokra mivel az nem ilyen borzaszto koltseges illetve ujrahasznalhato valamint nem jar hanggal es egyeb szennyezessel.
Amugy emlekszem meg amikor anno ellenzekbol a fidesz fikazta h milyen koltseges, szoval ez ilyen politikai hagyomany.
Először is: nem gyűlölöm, de nem szeretem. Az okok:
1: elképesztően drága ahhoz képest, hogy mit nyújt. A sóher énemet bántja a tudat, hogy mennyi milliárd ég - robban - el 10-20 perc alatt minden megyeszékhelyen. Nekem ez a tipikus rongyrázás, felvágás. Hasonló, mint pénzt égetni öngyújtóval, csak hogy megmutasd, megteheted.
2: az állatvilág kb 10 km-es körzetben rémül halálra tőle. 10 perc szórakozásért cserébe a környék összes házi- és vadállata traumatizálódik. De leszarom, én jól szórakozom, azok meg csak kutyák.
3: valahogy olyan lealacsonyító a tudat, hogy 2023-ban még mindig az az élmény a népnek, hogy színes robbanásokat néz az égen. Mármint szép és monumentális látvány, de sok csoda már nincs benne egy 21. századi felnőttnek.
Ezek miatt összességében nekem elég prolisznob dolog a tüzijáték. Olyasmi, mint a 20 éves, rozsdaette bmw egy panelparkolóban, a hátulján apple mattricával és egy feszülettel a visszapillantóján.
És mi lenne esetleg, ha nem f@szságra menne el, hanem valami hasznos dologra?
A libsik azért gyűlölik, mert a Fidesz kormány rendezi, azt meg alapból utálni kell.
Én abszolút nem vagyok libsi, ha muszáj lenne kettő közül választanom, akkor inkább Fidesz párti lennék, de hülyeségnek tartom a tüzijátékot, felesleges pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!