Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországnak mikor lesz...

Magyarországnak mikor lesz végre olyan vezetője akinek az elsődelges célja a Magyar Gyarmatbirodalom helyreállítása?

Figyelt kérdés

Ugye volt a Magyar Gyarmatbirodalom, ami Madagaszkárból, a Ferenc József-földből és a Tiencsini koncessziós zónából állt. Ezeket a területeket sajnos elvesztettük, viszont Orbán Viktor szerencsére el kezdett közeledni Ororszország és Kína felé, így reménykedtem hogy ezért cserébe a két ország vezetése visszaadja az álltaluk bitorolt magyar földet, de Orbán nem tesz lépéseket ez ügyben ezért csalódtam benne. Meg Madagaszkárt is könnyen vissza tudnán folálni egy kis rákészüléssel, a Magyar Honvédség könnyen le tudná győzni a madagaszkári hadsereget! Szóval itt lenne az ideje, egy végre egy olyan vezetője legyen Magyarországnak, aki visszaszerzi nekünk az elkobzott tengerentúli országrészeket !

Meg a Magyar Gyarmatibirodalom helyreállításával miénk lenne a Ferenc József-föld kőolaj és földgáz készletei, amivel sok bevételre tehetnén szert, ahogy a tiencsini kereskedelemből is. Ennek segítségével meg megnőne Magyarország tekintélye annyira, hogy vissza tudjuk majd szerezni (akár katonai, akár diplomáciai úton) Erdélyt, Kárpátalját, Felvidéket, Délvidéket és Őrvidéket! Ezért is lenne fontos a gyarmatok vosszaszerzése!

Szóval szerintetek lesz valahára olyan vezetője Magyarországnak egyszer aki elég karizmatikus hogy visszaszerezze a Hazának elvesztett tengerenúli részeit? Ismertek esetleg ilyen politikust? Vagy a Magyar Birodalom helyreállítása sosem fog megtörténni?

2023. aug. 18. 18:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20

Vannak statisztikák tudod. Persze tudom, azokat személy szerint Alex Soros hamisitja igaz?😁

2023. nov. 30. 11:39
 22/25 anonim ***** válasza:
Nincsenek megbízható statisztikák. A KSH vezetői is elismerik, hogy a saját bevalláson alapuló népszámláláskor kérdezett etnikai statisztikák nagyon messze állnak a valóságtól.
2023. nov. 30. 18:05
 23/25 anonim ***** válasza:

22:

Ok, akkor a sok roma miatt nagy az infláció Mo-on, és ebben a Nemzeti Kormánynak az égegyadta világon semmi felelőssége nincsen.

Így már korrekt?

2023. nov. 30. 20:41
 24/25 anonim ***** válasza:
20: ha a szlovákoknál talán-talán nem is, de a románoknál egészen biztosan. (Bocs, most lusta vagyok pontosan utánanézni.) Viszont egy egyéni tapasztalat: Szlovákiában, mikor utoljára jártam, megfigyeltem, hogy már a Komárom környéki községekben is rengeteg cigány lakik. Ha ott ilyen a helyzet, akkor mi lehet keletebbre, mondjuk, Kassa vidékén?
2023. nov. 30. 22:01
 25/25 anonim ***** válasza:
A szlovák és román politika a cigányok nyugati exportjában érdekelt, mert bölcsebbek. Magyarországon a fehér fiatalokat szeretnék nyugaton látni, és minél több cigányt itthon tartani. Óriási különbség!
2023. dec. 4. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!