Senkiben nem merül fel az, hogy azok akik lmbtq-snak mondják magukat valójában hazudnak?
Állítólag egyre többen vannak leszbikusok, biszexek, melehek, lényegében úgy van előadva, mintha a heterók volnának a kisebbség. Plusz a fób (homofób/bifób/transzfób) jelzőt gondolkodás nélkül rádobálják bárkire. Ha pl egy heteró nő nem akar biszex férfit, csak heterót, akkor bifób. Külfön az a divat, ha egy férfi nem akar transz nőt, akkor transzfób. Lényegében a heterókon kívül mindenkinek lehetnek egyéni preferenciái...
Nem gondoltatok arra, hogy ez a sok lmbtq támogató/lmbtq entitás csupán hazugság? Vagy ha nem is az, agymosás eredményei csupán?
22-es az úgy eszedbe sem jut, hogy az ember túl lát önmagán? Azaz miért gondolod hogy velem történt ez? Ja azt te sem tudod, de általanos jelenség ezen az oldalon, hogy biztos a kérdezővel történt!
A másik az, hogy a témát akarod elterelni. Hollandiát meg hagyjuk is: transz nő lett hollandia szépségkiralynője, és azt meg nem hiszed el, hogy igenis ap bifóbiás meg a transzfóbiás minősités ne lenne elterjedt. Tehát az érvelésed több ponton is ellentmondásos.
#23: Nem gondolom, hogy veled történt, azért kérdeztem.
Nyilván nem hiszem el, hisz ott voltam, láttam, tapasztaltam, hogy nincs így. Akkor miért kéne ezt hinnem, mert te ezt mondod, vagy mert valaki ezt mondja egy videóban? Ha egyszer láttam, hogy nem ez van. A szépségkirálynőnek meg nem tudom mi köze ahhoz, hogy kinek milyen fóbiája van.
#25: Igen én hoztam fel Hollandiát, mert onnan van tapasztalatom, de hogy a fóbiának mi köze van a szépségkirálynő nyerteséhez, azt látom te se tudod. Attól, hogy transz lett a nyertes, még nem lesz transzfóbnak ítélve az, aki nem akar összejönni egy transszal. Kicsit kevered a szezont a fazonnal.
A delfin meg elég béna hasonlat, mert nem azt mondtam, hogy nem létezik ilyesmi, hanem hogy nem ez a jellemző. A delfines példáddal élve ez olyan, mintha azt mondanám, hogy minden vízi élőlény delfin, miközben a nagy többség nem az.
Ja és egyébként láttam mar delfint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!