Minek van egyáltalán a MÁV?
Figyelt kérdés
1 hónapja járok be Budapestre. A vonatok valami elképesztő módon késnek. Egyszerűen nem értem, hogy ez hogyan történhet meg. 1 hónap alatt, kb. 5-10 alkalommal késett a vonat. Nem egyszer fél órákat. A Vácra beérő vonatom szinte mindennap 5-15 perccel később ér be, mint ami a menetrendben meg van adva. Ezzel persze le is késem a csatlakozást. Engem leszarnak, ha nem érek be időbe, nem érdekli őket, hogy most vonat vagy más... Egyszerűen nem értem, hogy minek van a MÁV. Minek vannak a dolgozók, ha képtelenek normálisan végezni a munkájukat. Egyáltalán milyen alapon akarnak ezek sztrájkolni, meg csak úgy, zsebbe 250e-t?2010. okt. 15. 20:36
11/11 anonim válasza:
"21.20: És mi az akadálya?"
Részemről csak annyi, hogy semmi közöm hozzá. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!