Mi az ELSŐDLEGES szempontod szavazásnál országgyűlési választásokkor?
Az eredeti választási rendszerünk visszaállitása, az eredeti 2 fordulós rendszerrel, az eredeti körzetekkel, vagy legalább az azokhoz viszonyuló, arányos körzeti újragondolással, egyenlő médiaviszonyok és arányos pártfinanszirozás és a szuverenitásvédelmi hivatal megszűntetése.
Amennyiben ezen feltétek adottak, számomra akkor lesz következő választás.
Én ugy választok pártot/jelőltet....
Elégedett avgyok azzal ami most van? Ha nem akkor nem szavazok arar ami most van, tehát megnézem a kínálatot...
A kinálatban vannak pártok akiknek már volt esélyük több választáson is, illetve kormányon is voltak de nem jól teljesítettek, tehát ezeket sem választom
A maradék kinálat akikről még nem tudni hogy teljesítik-e a beígért programjukat vagy nem/illetve akiknek a programja nem áll távolt tőlem.
Tehát a fentiek alapján kilőve a Fidesz, kilőve a fidesz szatelit pártja a Mi hazánk.
Aztán kilőve az MSZP, a DK.
Kilőve az LMP mert hogy az egy fidezses kamupárt.
Kilőve a Momentum, mert vagy 3-4 választáson sem sikerült semmit elérniük, csak bent ülnek a parlamentben és asszisztálnaka fidesz országrombolásához a jelenlétükkel.
Teháááát sajnos aza helyzet hogy aki jelenleg változást akar(pozitiv változást) annak csak egy alternativája marad, a TISZA párt.
Ennyi
4, biztam én már annyi emberben, hogy elveszett a bizalmam.
Az országban nem bizok és egyik politikusban sem.
Majd, ha valaki visszaállitja, én akkor fogok legközelebb szavazni ebben az országban, addig, felőlem jöhet akármilyen gestapós szöveg, hogy kit támogatok ezzel, kit nem... nem szavazok ebben a rendszerben mégegyszer.
Szavahihetőség az első - és itt már bukott is az összes.
A labdarúgás és a honfitársak emberszámba vétele mellett a politika az, amire genetikailag alkalmatlan a magyar ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!