Karácsony Gergely hova rejtette a guruló dollárokat?
Figyelt kérdés
Durva, hogy egy ilyen botrányokkal teli ember a főpolgi.2023. aug. 17. 18:42
3/12 anonim válasza:
Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el. 😉
4/12 anonim válasza:
Van 3x több szakértője, 4 helyettese. Azok luxuséletére, nyaralásaira.
5/12 anonim válasza:
Azt nem értem, ha ennyi szakértője van, akkor miért nem segítettek elkerülni a csődöt
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha adtak neki dollárt, az már annak a baja aki adta.
7/12 anonim válasza:
Annyit nyomtatnak amennyit akarnak
8/12 anonim válasza:
Milyen botrányokkal teli? :D
Mostanában csak olyan híreket hoznak ellene, hogy valamelyik buszmegállóban kinőtt a gaz meg kivágtak egy azaz egy darab fát, stb.
9/12 anonim válasza:
Engem amúgy inkább az érdekel, hová lettek azok a pénzek, amit a Fidesz nem adott oda Budapestnek?
10/12 anonim válasza:
MINDENÉRT a Karácsony a felelős! Azért, hogy - és itt következik a városi wc-től minden, a legutolsó a sok gyom! Persze, mert a TARLÓS alatt nem nőtt a gaz! Undormány, amit a Habony-művek és a Rogán művel, különösen a Metropolban! Na ehhez jött ma reggel a Habony unokaöccsének a botránya, aki azt képzelte, hogy Ő ITT AZ URALKODÓ! EZT kiabálta a rendőröknek, tökrészegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!