Szerintetek le kell-e mondania Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek és Varga Mihály pénzügyminiszternek?
Figyelt kérdés
Nemrég robbant ki az újabb fideszes korrupciós botrány, mely a Miniszterelnökséget és a Pénzügyminisztériumot érinti és a legfrissebb hírek szerint már 52 gyanúsítottja van az ügynek.2023. aug. 12. 20:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
2/9 anonim válasza:
mindegy miylen botrány van, az egész parlamentnek lekéne mondania úgy ahogy van.és minden 2018 elött is létező pártot betiltani,tagjait eltiltani a politikától,hogy végre helyet adjanak az új politikai szereplőknek és ne a régi komcsik szinészkedjenek a parlamentben
3/9 anonim válasza:
Nem, mert nem történt valójában semmi sem, ott sme volt semmi-senki sem, tehát nyugi van.
5/9 A kérdező kommentje:
2-es: Ha jól tudom, a Fidesz tele van régi kommunistákkal.
2023. aug. 12. 20:59
6/9 A kérdező kommentje:
3-as: egy jogállamban ez nem így működik. (Magyarország sajnos nem jogállam)
2023. aug. 13. 11:46
7/9 anonim válasza:
2-es vagyok.
épp ezért írtam,hogy minden pártot bekene tiltani akik 2018 elött is léteztek, mert ahogy a fideszben úgy a baloldlaon is megbújnak még a kommunisták
8/9 anonim válasza:
Szerintem, lesznek olyan emberek akik lopnak a politikában. Legyen az baloldali vagy jobboldali. Lehet, hogy ebben az esetben a miniszterek (Gulyás és Varga) nem tudott semmiről. Most nem akarom védeni őket.
9/9 anonim válasza:
Ha rajtam múlna a fél országot kiírtanám 😅 a fele amúgy is elmenekült a másik fele tolvaj és korrupt akik a maradékon élősködnek és marakodnak a hatalmon. Persze a stadionokra szükség van ! Való világ élő közvetítés alapon nyomnák az elitéltek mint a római gladiátorok. A hírek láttán jönnének haza azok akik elmentek. Ha indúlna valaki egy ilyen kampánnyal szavazzatok rám ! 👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!