Nem kevés példa van olyan esetekről, amikor tanárok molesztálnak diákokat nem egyházi iskolákban. Miért csak az egyház esetében általánosít az ellenzéki tábor?
Miért? Általánosít az ellenzéki tábor?
Például én minden molesztáló tanárt, papot, politikust, polgármestert, ... elítélek, bármilyen intézményben is dolgozik.
Azt sem szeretem, ha engem molesztálnak.
Küldj egy reprezentatív felmérést arról, hogy a megkérdezett ellenzékiek az egyház esetében általánosít, aláírásokkal, hogy valóban így gondolják, és akkor bebizonyítottad, hogy valóban így gondolkodik az ellenzéki tábor.
Az, hogy olvastál valahol egy ellenzékitől olyat, hogy az egyházban jellemzőbb a molesztálás, még nem az. De még 2 hozzászólás sem.
3
Butaságot írtál. Amikor lehoznak a "nagyonálfüggetlen" portálokon egyházi esetekről 1-2 cikket, százával vannak ott kommentek, hogy a papok fideszes pedofil, álszent, korrupt szemetek, és a fidesz szavazótábora is.
Tanárok esetében hol marad az ilyen mértékű fröcsögő, gyűlölettel teli, és általánosító szájhabzás?
Ha egy ellenzéki megszületik, egyből vénásan belé oltják a kettős mércét és a szektavakságot. Ezzel a gondolkodási képességeiket is erősen korlátozva.
Ennyike.
Hú! Ennél nagyobb marhaság létezik? Vagy csak szellemességnek szántad?
#6 - Akkor te is ellenzéki vagy?
Elég szembeötlő a kettős mércéd és a szektavakságod.
#9 Sajnos nem lehetek ellenzéki. Ott olyan művelt, okos, előítéletektől mentes és tehetséges emberek vannak. Sosem merném magam közéjük sorolni.
Független vagyok.
De te....gyanús vagy...DK?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!