Nem kevés példa van olyan esetekről, amikor tanárok molesztálnak diákokat nem egyházi iskolákban. Miért csak az egyház esetében általánosít az ellenzéki tábor?
Bocsi, hogy belekontárkodok a bók csatába, de valaki igazán elmagyarázhatná mert már több kérdésnél is láttam, hogy amikor valaki kér egy linket egy kérdezőtől/válaszolótól, hogy alátámassza a kijelentését akkor egyből terelés és több oldalnyi haszontalan szövegelés lesz az eredménye.
Ennek mi értelme? Annyira átlátszó az egész és szánalmas.
42-re:
Azért mert ezeket a kérdéseket fideszes trollok írják ki megrendelésre. Nekik ez a munkájuk, ezért fizetik őket. Természetesen közpénzből, tehát a te és az én adómból.
Mivel ezt a munkát csak utálattal lehet végezni, mint a hullamosást vagy az állati tetemek eltakarítását, ezért az illetők a minimálisan elfogadható szinten végzik, amiért már megkapják a pénzüket. Meg egyébként sem az intelligens emberek jelentkeznek ilyenekre.
28
Nem vagyok az anyád, hogy olvasni tanítsalak. De ezek szerint ezt még ő sem tudta elérni nálad. Maradj olvasatlan, engem miért érdekeljen, hogy még ehhez is buta vagy? Ettől amiket olvastam megtörténtek. A kérdésben sincs egy ország sem kiemelve, tehát globálisan értendő, és ebbe beletartozik az USA is. Apropó, tudtad, hogy ha amerikai híroldalakon olvasol cikkeket, ott nagy esély van arra, hogy nem magyarul íródnak, hanem angolul? Ennyi ésszel aztán bizonygathatod, hogy minden ellenzéki egy szellemi világítótorony...
29
A kérdésben sem szerepel konkrét ország, és azzal példálózok amivel csak akarok. Az viszont elég poén, hogy ti tartjátok magatokat a tájékozottság és kb 1000 féle hírportált olvasó félisteneknek, de soha nem tudtok semmit még a legalapvetőbb témákban sem. Keresd ki magadnak. Apropó, Fideszesként tegnap este láttam a Holdat. Ha nem adok linket, te el sem hiszed, hogy létezik :D Istenem baxxki...inkább még 10 Orbán kormány mint a te kis csapatod egyszer is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!