Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elitista és sértő dolog azt...

Elitista és sértő dolog azt mondani, hogy a fideszesek általában aluliskolázottak és vidékiek, ha igen miért elitista és miért sértő? Nem a fideszesek mondták azt, hogy politikai korrektség az káros, ha igen akkor miért sértődnek meg ezen?

Figyelt kérdés
A statisztika is ezt mutatja ki, emiatt a statisztika is elitista és sértő? Nem a fideszesek jöttek azzal, hogy a politikai korrektség káros és a libsik mindenen megsértődnek? Ha ennyire zavarja őket a polkorrektség akkor miért sértődnek meg ezen és miért veszik magukra? Ez nem kettős mérce? Szabad "visítsatok csak libsizni" de nem szabad azt mondani, hogy a fideszesek aluliskolázottak és mucsaiak? Vagy tessék szépen kitörni ebből a státuszból, ha ennyire zavarja őket, de ha önerőből nem tudnak akkor ne a fideszre szavazzanak legközelebb, mert a fidesz tartja sötétben az embereket, MZP annakidején nem sértegetésből mondta ezt, hanem tényként és a fidesz hívek képesek voltak megsértődni ezen. Van egy mondás, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Ezt a mondást nem ismerek?
ma 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok. Büfészakos diplomám van, ami semmit nem ér. Mégis masszív anti-fideszes vagyok.
ma 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Az a baj hogy ezek a sértő megnyilvánulások nem igen fognak átcsábítani senkit a Fideszből az ellenzékhez, már csak ezért sem kellene így megnyilvánulni.
ma 14:19
 3/6 árokpart ***** válasza:
69%
Kérdező! A XXI. században már nem azon múlnak a pártreferenciák, hogy valaki falusi vagy városi, mert már falun is ugyanúgy elérhetőek az információforrások mint városon. Itt élek egy faluban és itt az interneten tanulok olaszul, akkor szerinted hogyan lenne bármilyen falu is elmaradva?
ma 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Vidéken élek én is, de mégse veszem magamra a vidékizés, mert miért kelljen magamra vennem? Engem a kettős mérce idegesít, hogy ők sértegedhetik a másik oldalt, de ha mi mondjuk rájuk azokat a jelzőket amik a statisztikák igazolják akkor ők válnak úgymond snowflakes libsikké vagy inkább illibsikké.
ma 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Én is aluliskolázott vidéki vagyok, meg itt jó sokan a környéken, mégsem kedveljük a Fideszt. Főleg a fiatalabbak. Idősek meg azért maradnak a Fidesznél szerintem, mert félnek beismerni, hogy eddig vakbuzgóan szavaztak rá és tévedtek.
ma 14:28
 6/6 Dongaben ***** válasza:

Egy friss statisztikát azért megnéznék erről. 🤔 Az utolsó ilyennél pl. a MHM-es szavazóknál volt a legmagasabb az iskolai végzettség, és a többség vidéki.😎

A FIDESZ szavazóknál, csak a MHM szavazókat tartják kevesebbre egyesek. Ez sem alapul semmilyen tényen, statisztikán, csak néhány rögeszmés szajkózza. Én nem sértődöm meg, ha tanulatlan, vidéki, alkoholista, tahónak nevez valaki egy kommentben, mert tudom, hogy nem ismer. Főleg, ha az illető olyan helyesírással bír, amivel “szebb időkben” még az alsó tagozatot taposná…😁

ma 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!