Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hívnak kiskorúakat egy...

Miért hívnak kiskorúakat egy olyan LMBTQ eseményre Pécsen, ahol drag queenek (transzvesztiták) is vannak?

Figyelt kérdés

Ezt írja a rendezvényt hirdető Amnesty:

"Mindannyian egy nyitott, szabad és boldog Magyarországon szeretnénk élni, ahol nyugodtan megnézhetünk egy kiállítást fontos LMBTQ+ emberekről az Ókortól kezdve napjainkig, miközben a legkisebbek egy kreatív sarokban töltik el az időt, a nagyobbak pedig akár kvízeznek, akár a drag fotósarokban kreálnak ruhakölteményeket. Mi így képzeljük el a Szivárványos napot egy nyitott, szabad és boldog Magyarországon."

Ez pedig érzékenyítő óra kicsiknek nyugaton, amire eddig azt mondták itthon, hogy senki nem akarja behozni:

[link]

2023. aug. 8. 21:03
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
87%

50# "Lehessen megerőszakolni is akkor. Majd a gyerek eldönti, jó volt-e vagy sem. Beteg állatok vagytok."

Nem a szülő dönti el, hogy mi a jó a gyerekének? Egyéni szoc probléma, hogy elviszi-e rá vagy sem...

2023. aug. 11. 13:34
 52/57 anonim ***** válasza:
81%

Nekem úgy tűnik, hogy a kérdezőnek semmi más célja nincs, csak hogy a legkülönfélébb módokon negatívan jellemezhesse azokat, akik nem értenek vele egyet.

"elmeroggyant liberális szülő"

" Világos, pedókám."

" Szerintem a létezéseddel van a baj."

"nettó beteg vagy"

"Beteg állatok vagytok."

Szerinted ki veszi komolyan a hisztidet ezek után?

2023. aug. 11. 14:40
 53/57 A kérdező kommentje:
52: egy hozzád hasonló pedó nyilván nem, de hát veletek nem is vitatkozni szoktunk, hanem elaltatni benneteket.
2023. aug. 11. 15:59
 54/57 anonim ***** válasza:
86%
Értem, tehát továbbra is csak sértegetésre futja. Akkor további kellemes sértegetőzést :)
2023. aug. 11. 16:31
 55/57 anonim válasza:
Drag queenek azok nem transvesztiták ott kezdjük. Az 'érzékenyítés' kifejezés meg fideszes propaganda.
2023. aug. 16. 03:58
 56/57 A kérdező kommentje:

"Drag queenek azok nem transvesztiták ott kezdjük."

Nyilván a lényegen ez sok mindent változtat.

"Az 'érzékenyítés' kifejezés meg fideszes propaganda."

Akkor a Háttér társaság is Orbán tenyeréből eszik:

[link]

2023. aug. 16. 04:40
 57/57 anonim válasza:
81%

Nincs lényege a kérdéseket. Nem a gyerekeket hívják, hanem azt mondják a szüleiknek hogy ha őket is magukkal vinnék nem kellene unatkozniuk, és tanítanák nekik hogy az elfogadás miért fontos, amit szerintem mindenkinek meg kéne tanulnia. Másrészt, sajnálom ha nem tökéletesen fejeztem ki amit mondani akartam, úgy értettem, hogy hogy az 'érzékenyítés' szó a fidesz által lett popularizálva az utolsó pár évben egy megcsavart narratívval hogy eszközként tudják használni propaganda gyártásban. Amolyan pszihológiai trükk, beprogramozzák az ember agyát hogy amint egy specifikus szót hall, egyből egy adott dologra gondoljan. Pont ez van magyarországon a következő kifejezésekkel, ahogyan én azt tapasztaltam az előző pár évben:'LMBTQ/LGBTQ','Balliberális','Migráns' és még sorolhatnám. Ahogy az emberek meghallják bármelyikét ezeknek, egyből a média által fejükbe ültetett képeket látják maguk előtt, ami legtöbb esetben negatív.

Sokan vagy nem veszik észre hogy a magyar média létezésének majdnem egyetlen oka most már csak hogy ilyeneket kommunikáljanak az emberekkel, és az emberek nem nagyon jönnek rá sokszor, mert nem tudnak jobbat, de az egyetlen dolog amit az ember ebben a szituációban tud tenni ami reális, pozitív és informál ahelyett hogy a fejedbe rakna ötleteket, az az olvasás és média konzummáció nem felkapott média outletekből, mivel azoknak a nagy része mind ugyanazokat az ötleteket sugározza. Nem a te hibád hogy nem vagy informált mivel ez magyarországon már elég nehéz - nem amiatt mert hülyék az emberek, hanem azért mert az ország vezetőségének túl sok a hatalma - de törekedni kell arra hogy minden nap tanulj valami újat, megérts valaki újat, hallj valami újat.

2023. aug. 16. 05:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!