Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hívnak kiskorúakat egy...

Miért hívnak kiskorúakat egy olyan LMBTQ eseményre Pécsen, ahol drag queenek (transzvesztiták) is vannak?

Figyelt kérdés

Ezt írja a rendezvényt hirdető Amnesty:

"Mindannyian egy nyitott, szabad és boldog Magyarországon szeretnénk élni, ahol nyugodtan megnézhetünk egy kiállítást fontos LMBTQ+ emberekről az Ókortól kezdve napjainkig, miközben a legkisebbek egy kreatív sarokban töltik el az időt, a nagyobbak pedig akár kvízeznek, akár a drag fotósarokban kreálnak ruhakölteményeket. Mi így képzeljük el a Szivárványos napot egy nyitott, szabad és boldog Magyarországon."

Ez pedig érzékenyítő óra kicsiknek nyugaton, amire eddig azt mondták itthon, hogy senki nem akarja behozni:

[link]

2023. aug. 8. 21:03
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
86%

"28: tehát mivel van pár elmeroggyant liberális szülő, akkor máris rendben van a 18-as karikás eseményre gyerekeket meghívni. Világos, pedókám."

XD Akkor várjál, ezek szerint úgy szól az üzenet, hogy a "gyereknevelés kizárólag a szülő döntése, kivéve ha politikailag nem az én törzsem f#szát szopja. Onnantól majd mi megmondjuk kinek mi a jó"? Döntsétek el, mert ennyi képmutatásban nehéz eligazodni.

Cirkuszba vihetem esetleg a gyereket, vagy az is tilos? Elvégre a bohóc is arcfestéket/sminket visel és még egy Kárpátia póló sincs rajta, ami lássuk be, elég b&zis.

2023. aug. 10. 09:49
 32/57 A kérdező kommentje:

31: a bohóc nem fog kukit villantani a gyereknek, ahogy ez már megtörtént, nem fog neki nemváltást normalizálni, és nem is fog neki bőrszerkóban erotikus táncot lejteni, ahogyan pl. itt:

https://www.youtube.com/watch?v=07DYmgoUnWM&t=300s

2023. aug. 10. 15:13
 33/57 anonim ***** válasza:
78%

Persze, ez nem normális szerintem se & soha a büdös életbe eszembe nem jutna mondjuk az 1 éves lányomat egy ilyenre elvinni. Csak hogy elkerüljük ezt a már szinte hungarikum két bites visszacsaholást "mást gondolsz = pedofil Gyurcsányista".

A kérdésre nem válaszoltál. Akkor most a szülő dönti el hova viszi a gyerekét, vagy a konzervatívok?

Ez a nemváltástól való rettegés meg egyenesen szánalmas, mintha nem is ugyanazon a bolygón élnénk. De elmondom a valóságban hogy működik ez: a szülőnek a gyerekéhez való joga minden felett áll. Szóval még ha életmentő kezelésre van szüksége gyógyszereken keresztül, de én pl. vallási tébolyomra hivatkozva elmondom az orvosnak, hogy majd Isten dönt a sorsáról és nem a földi gyógyír, akkor nem adhat neki gyógyszert. Mert nem egyeztem bele. Gondolod majd a gyerek pöcsének a levágása pont kivételt jelent?

2023. aug. 10. 15:39
 34/57 A kérdező kommentje:

33: mivel nem vagyok konzervatív max tradicionalistának vallom magam, nem tudom, miért kellene nekem a konzik nevében magyarázkodni.

Én a magam részéről elvenném a gyerekét attól, aki ilyenre elviszi, és nem is hiszek abban, hogy a szülői nevelésbe korlátlanul minden bele kell férjen.

Amit a vallás mentén felhozol, nem tudom hogy jön ide, nyilvánvalóan annak sem való gyerek, aki a vallási tébolyának köszönhetően lényegében megöli a gyerekét (John Travolta azt hiszem ilyen eset volt).

Akkor letudtuk a kötelező vallási-fanatikus-fideszes-orbánista kört ezzel?

2023. aug. 10. 15:46
 35/57 anonim ***** válasza:
89%

"Akkor letudtuk a kötelező vallási-fanatikus-fideszes-orbánista kört ezzel?"

Egy példát hoztam fel, konkrétan írhattam volna a valláson kívül akármit indoknak. A Fideszt meg Orbánt már te láttad hozzá, gondosan elkerülve a mondandó lényegét.

De ha már itt tartunk, miért csak a gonosz LMBTQ-tól kell védeni a gyerekeket? Egy olyan országban gyerekvédelemről beszélni ahol egy oktatási minisztérium sincs, szerinted nem paródia már eleve?

2023. aug. 10. 15:52
 36/57 A kérdező kommentje:

"De ha már itt tartunk, miért csak a gonosz LMBTQ-tól kell védeni a gyerekeket? Egy olyan országban gyerekvédelemről beszélni ahol egy oktatási minisztérium sincs, szerinted nem paródia már eleve?"

Te beszélsz elkerülésről, miközben rögtön nekiállsz terelni azzal, hogy ha nincs oktatási minisztérium, akkor máris nem probléma az LMBTQ pedofil nyomulása. Ügyes trükk, de sajnos átlátok rajta.

2023. aug. 10. 16:06
 37/57 anonim ***** válasza:
De mi baj az lmbtqval
2023. aug. 10. 16:54
 38/57 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés valótlan állításon alapul, nem hívtak kiskorúakat ilyen rendezvényre, hanem opcionálisan viheti magával a szülő ha akarja. Külön sarok van nekik kialakítva játszónak, megőrzőnek.
2023. aug. 10. 17:42
 39/57 A kérdező kommentje:

"Külön sarok van nekik kialakítva játszónak, megőrzőnek."

Külön DRAG sarok. Gyerekeknek. Akiket nem hívnak szerinted, de azért kialakítanak számukra egy külön DRAG sarkot. Biztos, ami biztos.

2023. aug. 10. 18:13
 40/57 anonim ***** válasza:
És mi a baj azzal, hogy a másik nem ruháit veszik fel?
2023. aug. 10. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!