Egy liberális hogyan teszi magában helyre azt, amikor Orbánt Viktor cigányozza?
Nagyjából 2010 óta tartja magát egy legenda, ami szerint Orbán cigány származású. Olyan ez, mint hogy Gratz-ban kezelték a pszichiátrián, senki nem tudja, hogy igaz vagy sem.
Mindenesetre az átlag liberális mintegy negatív jelzőként aggatja ezt rá, miközben felháborodik azon, amikor a miniszterelnök faji homogenitásról beszél.
Akkor most mi is az ábra? Valójában a liberális is ugyanúgy rasszista belül, csak képmutatóbb?
"Mellesleg attól még hogy liberális vagyok, és elfogadhatatlannak tartom hogy valakit a származása miatt érjen diszkrimináció, de a társadalomba beilleszkedni nem akaró, és tudó antiszociális emberalatti módon viselkedő romákat, vagy éppen magyarokat is ütni vágni kéne a rendőrségnek szerintem."
Igen, csakhogy lehet Orbánra mondani azt, hogy tolvaj, de mégsem antiszociálisan viselkedő egyén, semmiképpen nem úgy, mint a cigány. Mégis negatív jelzőként kerül a neve mellé a vélt származása.
És igen, nagyrészt liberálisok szájából hallani ezt. Miért, mit gondolsz, a fideszesek találták ki?
Be kell lépni egy libsi csoportba, pl. Európa expressz, rendszeresen vannak a cigány Viktorról posztok, amin a nagyonelfogadóak röhögnek.
"Be kell lépni egy libsi csoportba"
Ez olyan mintha azt mondanád hogy az összes keresztény konzervatív véresszájú vérszomjas erőszakos gyűlölködő, mert a nagy keresztény konzervatív fideszes körökbe kb csak ilyen emberrel szembesülsz.
"panelben dühöngő prolik"
Ez a kulcsszó, tőlük kell megszabadulni!
Tehát az értelmes emberek cigányozzák le Orbánt? A bűnözői volta miatt hazudgálnak a vezetéknevéről?
Nincs olyan szó hogy "hazudgálnak" nem tudom honnan szedték ezt az ilyen agysebészek. Nem gyanús hogy más szót sehol nem ragoznak így?
Nem motorgál, csonakágál, siklórepülőgál, hanem motorozik, csónakázik, siklórepülőzik, ...és most mondjuk együtt: hazudozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!