Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök annak, hogy a Vadhajtá...

Örültök annak, hogy a Vadhajtások végre vissza kapta a facebook oldalát, milyen jogon merte letiltani a face ilyen hosszú időre amikor kb az egyetlen hiteles sajtó az országban az ilyen Blikk, 444 és hasonlókat miért nem tiltja?

Figyelt kérdés
A Vadhajtások az igazság emberei tehát Putyint az Oroszokat és Orbánt támogatják erre a facebook pont őket tiltja le háromnegyed évre. Amikor ez az egyetlen sajtó aki elismeri ki akar végre békét. Gondolom az új világrendet elakarni hozó meg a balhét csináló Bill Gates meg Claus Schwab keze van ezekben is. Érdekes most írtak ki egy posztot, hogy a Fidesz oldalait le akarja tiltani a facebook. Gyúrcsányékat miért nem akkor meg az ellenzéki oldalakat meg Maki Zajt, Karácsonyt, Stb? Hol az igazság?

2023. aug. 1. 19:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
95%

30

"pedig azon semmi szabályellenes tartalom nem volt."

Gondolom képernyő mentésed van az oldalról. Vagy csak higgyük el? Ok.

Épp elég ha a sok főiskolás cigány gyilkosságokat tervez a komment szekcióban vagy csak molotov koktélokat dobálnak be.

2023. aug. 2. 20:21
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
#30: Honnan tudjuk, hogy a Mi Hazánk semmi szabályelleneset nem követett el? Mert ők ezt mondták?
2023. aug. 2. 20:24
 33/43 anonim ***** válasza:
3%
#32 Követtem az oldalt, semmi olyat nem láttam rajta, és senki más sem tudja, mi lehetett a törlés oka. Pontosabban mindenki tudja: az, hogy a választások előtt kevesebb embert tudjanak megszólítani, ezáltal rosszabb eredményt érjenek el.
2023. aug. 2. 20:39
 34/43 anonim ***** válasza:
96%
#33: Persze, mert a Mi Hazánk akkora tényező, hogy a Facebook ezzel foglalkozik. Másrészt mit lehet a választások előtt egy nappal befolyásolni egy ilyen törléssel? Még reklámnak is jól jött, elő lehetett adni az áldozat szerepét.
2023. aug. 2. 20:58
 35/43 anonim ***** válasza:
3%
#34 Nem egy nappal, hanem egy héttel a választások előtt. És mivel a Mi Hazánk a legnagyobb független, nem külföldről irányított párt, igen, van akkora tényező.
2023. aug. 2. 20:59
 36/43 anonim ***** válasza:
96%
#35: Te tényleg egy álomvilágban élsz.
2023. aug. 2. 21:02
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
#36 Nem, én a valóságban élek. Te viszont kizárólag a marxista propagandát fogyasztod, nem tájékozódsz, ezért csak az abban bemutatott alternatív valóságról van fogalmad.
2023. aug. 2. 21:08
 38/43 anonim ***** válasza:
96%

#37: Az a baj, hogy fel sem merül benned, hogy valakinek nem azok a prioritásai, mint neked, illetve mást tart jónak, mások a szempontjai. A világon nem minden jó vagy rossz, mert ami nekem jó, az neked lehet nem és fordítva. De ha valakinek más a világképe, akkor elkönyveled annak, hogy nem tájékozódik. Nem azért nem értek egyet, mert nem jutnak el hozzám azok az információk, amikre te gondolsz, hanem azért, mert hibásnak tartom.

Egyébként pedig már mondtam, hogy a szabad piacgazdaságban hiszek. Ebből is látszik, hogy hiteltelen vagy, hisz úgy osztasz ki jelzőket, illetve puffogtatsz lózungokat, hogy azoknak semmi alapjuk nincs, csak mondani akarsz valami nagyot.

2023. aug. 2. 22:06
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
#38 Más szemében a szálkát, magadéban a gerendát. Nem én támogatom a szólás- és sajtószabadság korlátozását, nem én akarom elhallgattatni a nekem nem tetsző véleményeket, hanem te.
2023. aug. 3. 07:39
 40/43 anonim ***** válasza:
96%

37

"marxista propaganda"

A fidesz és annak árstop meg kötelező akciózásaira gondolsz feltételezem, amit a teljes ner média tol, hogy már megint megvédik a magyar családokat, egy alternatív valóságban, ugye az titok, hogy az élelmiszer már ausztriánál is drágább...

Szerintem 38 nem ezt fogyasztja, én sem, ismerem, mert lépten nyomos szembejön sajnos de én is inkább a nyugatot preferálom a szabad gazdasággal.

Az ilyen marxista kormány intézkedések súlyos károkat okoznak, de fő szerepük a propaganda, ami szerint a kormány megvéd. Ennyire futja tőlük.

2023. aug. 3. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!