Örültök annak, hogy a Vadhajtások végre vissza kapta a facebook oldalát, milyen jogon merte letiltani a face ilyen hosszú időre amikor kb az egyetlen hiteles sajtó az országban az ilyen Blikk, 444 és hasonlókat miért nem tiltja?
#20: Ha tudomásod van olyasmiről, amikor szabályt szegtek volna, akkor hajrá, tégy bejelentést.
"Én számon kérem az államon is, pl. nem értek egyet a kuruc.info üldöztetésével."
Ne csak azt kérd számon, ami neked nem tetszik, hanem minden mást, ami nem tesz eleget az egyenlő feltételeknek. Persze lehetsz elfogult is, csak akkor ne várd, hogy más együttérezzen veled vagy foglalkozzon a te ügyeddel.
#21 Nem tudok bejelentést tenni, mivel a Facebooknak nincs magyarországi képviselete. Egy magyar magánszemélynek egyébként sincs esélye egy multival szemben.
Az egyenlő feltételeket csak a nemzeti oldal kárára sértik meg, én legalábbis nem tudok másról.
#22: Persze, hogy nem tudsz, hisz elfogult vagy. Az elfogultak nem szokták észrevenni magukról, hogy azok.
Egyébként amit te képviselsz, az nem nemzeti oldal, hanem egy szélsőség, amely mindenkit gyűlöl, aki nem ért egyet velük.
#24: Hol, illetve mivel mutattam zéró toleranciát?
Amúgy a piacgazdaságban hiszek, úgyhogy nem tudom mi alapján elvtársazol.
25
Orbán az ársapka bajnok ott divat ez gondolom onnan hozta atmz elvtársazást.
27 Szerintem nem kéne korlátozni őket csak kiírni minden bejegyzésük képük videójuk alá hogy fakenews gyártó szélsőséges 🤡.
Ha véletlenül odatévednék tudom azonnal kikkel van dolgom és kész, a hülyék meg így hamarabb megtalálják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!