Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök annak, hogy a Vadhajtá...

Örültök annak, hogy a Vadhajtások végre vissza kapta a facebook oldalát, milyen jogon merte letiltani a face ilyen hosszú időre amikor kb az egyetlen hiteles sajtó az országban az ilyen Blikk, 444 és hasonlókat miért nem tiltja?

Figyelt kérdés
A Vadhajtások az igazság emberei tehát Putyint az Oroszokat és Orbánt támogatják erre a facebook pont őket tiltja le háromnegyed évre. Amikor ez az egyetlen sajtó aki elismeri ki akar végre békét. Gondolom az új világrendet elakarni hozó meg a balhét csináló Bill Gates meg Claus Schwab keze van ezekben is. Érdekes most írtak ki egy posztot, hogy a Fidesz oldalait le akarja tiltani a facebook. Gyúrcsányékat miért nem akkor meg az ellenzéki oldalakat meg Maki Zajt, Karácsonyt, Stb? Hol az igazság?

2023. aug. 1. 19:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
95%

#20: Ha tudomásod van olyasmiről, amikor szabályt szegtek volna, akkor hajrá, tégy bejelentést.

"Én számon kérem az államon is, pl. nem értek egyet a kuruc.info üldöztetésével."

Ne csak azt kérd számon, ami neked nem tetszik, hanem minden mást, ami nem tesz eleget az egyenlő feltételeknek. Persze lehetsz elfogult is, csak akkor ne várd, hogy más együttérezzen veled vagy foglalkozzon a te ügyeddel.

2023. aug. 2. 15:52
 22/43 anonim ***** válasza:
0%

#21 Nem tudok bejelentést tenni, mivel a Facebooknak nincs magyarországi képviselete. Egy magyar magánszemélynek egyébként sincs esélye egy multival szemben.

Az egyenlő feltételeket csak a nemzeti oldal kárára sértik meg, én legalábbis nem tudok másról.

2023. aug. 2. 16:52
 23/43 anonim ***** válasza:
96%

#22: Persze, hogy nem tudsz, hisz elfogult vagy. Az elfogultak nem szokták észrevenni magukról, hogy azok.

Egyébként amit te képviselsz, az nem nemzeti oldal, hanem egy szélsőség, amely mindenkit gyűlöl, aki nem ért egyet velük.

2023. aug. 2. 18:21
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
#23 Mégis te és az elvtársaid mutattok zéró toleranciát az ellenvéleménnyel szemben, ahogy a példából is látható.
2023. aug. 2. 19:50
 25/43 anonim ***** válasza:
96%

#24: Hol, illetve mivel mutattam zéró toleranciát?

Amúgy a piacgazdaságban hiszek, úgyhogy nem tudom mi alapján elvtársazol.

2023. aug. 2. 19:54
 26/43 anonim ***** válasza:
96%

25

Orbán az ársapka bajnok ott divat ez gondolom onnan hozta atmz elvtársazást.

2023. aug. 2. 19:57
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
#25 Azzal, hogy egyetértesz a Facebook által alkalmazott zéró toleranciával.
2023. aug. 2. 20:00
 28/43 anonim ***** válasza:
96%
#27: Hol írtam ilyet? Nem is gondolom, hogy a Facebook zéró toleranciával működne. Szélsőjobboldaliak is kinyilváníthatják a véleményüket, mindössze a mindenki számára nyilvános szabályzatot nem kell megszegni.
2023. aug. 2. 20:05
 29/43 anonim ***** válasza:
95%

27 Szerintem nem kéne korlátozni őket csak kiírni minden bejegyzésük képük videójuk alá hogy fakenews gyártó szélsőséges 🤡.

Ha véletlenül odatévednék tudom azonnal kikkel van dolgom és kész, a hülyék meg így hamarabb megtalálják egymást.

2023. aug. 2. 20:07
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
#28 Ehhez képest a Mi Hazánk oldalát választások előtt indoklás nélkül törölte a Facebook, pedig azon semmi szabályellenes tartalom nem volt. Ezt is helyesnek tartod?
2023. aug. 2. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!