Örültök annak, hogy a Vadhajtások végre vissza kapta a facebook oldalát, milyen jogon merte letiltani a face ilyen hosszú időre amikor kb az egyetlen hiteles sajtó az országban az ilyen Blikk, 444 és hasonlókat miért nem tiltja?
Ha én lennék az fb. tulaja, akkor vissza sem adtam volna az oldalukat!
Menjenek a köztévébe vonyítani!
"#9 Idéznéd a Facebook szabályzatából azt a részt, miszerint tilos a liberálmarxista dogmáknak ellentmondani?"
Egy nemlétező "fogalomnak" nem tilos ellentmondani.
#18: Nem tudjuk, hogy pontosan miért tiltották le, de van egy elég jól definiált szabályrendszere. Ha valakit letiltanak, akkor azt azért teszik, mert nem tartotta be, nem pedig azért, mert nem tetszett, vagy nem értett egyet a tartalmával.
Egyébként egy vállalkozás lévén mi az, hogy jogtalanul tilt le politikai véleményt? Mindenki azt enged megjeleníteni a saját felületén, amit akar. Ennek ellenére a Facebook nem ilyen logika mentén működik, úgyhogy megnyugodhatsz (pedig megtehetné ezt is).
Aki nem tehetné meg, az az állam, de épp rajtuk valahogy nem kéritek számon.
#19 Igen, megtehetné, ha ez benne lenne a szabályzatban. De nincs benne, legalábbis eddig senki nem tudta megmutatni.
Én számon kérem az államon is, pl. nem értek egyet a kuruc.info üldöztetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!