Kilépnétek az EU-ból, vagy nem, ha lenne szavazás? Miért?
36
Az első link nem csak a covidról szól, hanem az EU tagsággal is kapcsolatos.
A második link meg leírja, hogy hol nő az euroszkepticizmus, milyen tagállamokban, és a cikk megírásakor milyen százalékon áll.
Most már ott tartunk, hogy angol forrásokra sem lehet hivatkozni, mert nem igazol téged? Milyen források az engedélyezettek? Van erre valami szabály?
Miért kéne a legnagyobb brexit párti újság véleményét komolyan vennem úgy, hogy a briteknél 20% bánta már meg, hogy a brexitre szavazott, ami alapján ma már ők sem lépnének ki?
Miért vegyem komolyan annak az újságnak a véleményét, amelyiknek bekéne vallania, hogy hazudott az olvasóinak, és felelősséget kéne vállalnia a következményekért?
42
Ilyen alapon soha ne olvass egyetlen hírportált sem, mert már mindet lehetett hazugságon kapni.
Nekem perpill a fenti 2 forrás mérvadónak számít, és nem az amit ide egyesek saját képzelőerőből írnek le, mert az csak levegőbe beszélés.
Szóval téged nem izgatnak a tények, hogy már a britek sem lépnének ki, hanem továbbra is annak az igazát hajtod, akik bizonyítottan tévedtek akkor, amikor telebeszélték hülyeségekkel a britek fejét. Attól tartok, hogy azt sem tudod mi az a Daily Mail, és legkevésbé sem vagy képben a UK-ban történekkel kapcsolatban.
Tessék, aztán gondolkodj el rajta, hogy mennyire lenne jó ötlet követni őket, zsenikém
"Szóval téged nem izgatnak a tények, hogy már a britek sem lépnének ki"
A tény a következő: a britek kiléptek.
Másik tény: nő az euszekpticizmus az EU-n belül.
Továbbá meséld el, hogy miért cserélte le az EU a gazdasági modellt ideológiaira, amikhez a kompenzációs pénzeket köti?
46
Tipikusan ellenzéki bullshit dumád van :D Az EU egy sz*r hely lett.
47-es!
Ha annyira szar az EU, akkor menjél nyugodtan Anyácska Oroszországba. Ott biztos jó lesz neked.
48
Ez is egy szánalmas ellenzéki bullshit szöveg. Én itthon vagyok Magyarországon és számomra az EU csak az ideologizált hülyék gyülekezetét jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!