Kilépnétek az EU-ból, vagy nem, ha lenne szavazás? Miért?
Kilépnék. 2003-ban ez egy jól működő, szuverén ország volt, kb. argentín, chilei életszínvonallal, hazai élelmiszeriparral, rendes import-exporttal.
Akkor is voltak a polcon pl. német termékek, de az alap élelmiszerek magyarok voltak, magyar tulajdonú cég által termeltek, és ugyanígy helyet kaptam a thaiföldi, török, és latin-amerikai áruk is a boltok polcain.
Akkoriban még tizenéves voltam, de emlékszem rá, hogy minden osztálytársam szülei itthon dolgoztak, senki sem kényszerült külföldre, mert az itthoni fizetés is normális volt. 2004-től, ahogy jött az EU meg Gyurcsány, beindult a lejtmenet és a kivándorlási hullám.
Nem dolgozott külföldön senki, mert nem tudott elmenni. :D
Most is magyar az élelmiszerek nagy része, igaz jó szar is. A délamerikai életszínvonalra meg vágyam, kösz
Azzal azért jó lenne, ha tisztában lennétek, hogy mivel admirális generális vészhelyzeti kormányzással működik, immáron 3 esztendeje, nem probléma, hozni egy határozatot egyik éjszaka, hogy EU tagság vótnincs.
Nekem már megvan a mentőövem, én maradok, akár, hogy is lesz, de az ország visszaesne ezzel úgy kb a cocializmus legsötétebb idejére alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!