Van arra reláció, hogy ez megtörtént?
Adott Zsolt aki viszonylag nem változtatta sosem a politikai nézeteit és Zsolt nem egy buta és tanulatlan ember.
Zsolt sosem nézte a közvélemény-kutatás eredményeit, csak a szívére és néha az eszére hallgatott.
Zsolt így szavazott az alábbi választásokon:
1990-SZDSZ
1994-SZDSZ
1998-MDF
2002-MIÉP
2006-MSZP
2010-MSZP
2014-Fidesz
2018-DK
2022-Magyar Kétfarkú Kutyapárt
És ebben mi a különleges?
1990-MDF
1994-MSZP
1998-Fidesz
2002-MSZP
2006-MSZP
2010-MSZP
2014-MSZP
2018-DK
2022-Fidesz (egyék meg amit főztek)
#4-nek:
Egyébként a kérdés megfogalmazása teljesen értelmetlen.
A ráció főnév, nem melléknév, így az "arra" névmás helyett a "benne" lenne a helyes.
Nekem két dolog furcsa, amit nehezen értek. Az egyik a 2002 MIÉP, ami mindig is nagyon jobbra esett egy olyan embertől, aki 2018-ban DK-ra szavazna.
A másik érdekes pont, hogy hogy lehetséges, hogy valaki 2010-ben még kitartott az MSZP mellett, 2014-re viszont Fidesz szavazó lett. Fordítva logikusabb volna, és a többség úgy is szavazott.
Igen. A fáradtság miatt elrontottam egy szót amit szerintem mindenki értett és szerintem a legtöbben alapból tudják, hogy mit akarok kérdezni.
A lényegben a lényeg az, hogy a szavazók többsége részben bizalomalapján és részben programpontok alapján szavaz meg.
Egy mai Momentumos fiatal simán leszavazna az 1990-es Fideszre, viszont nem szavazna a legtöbb esetben az MSZP-re.
A régi Jobbikra, MIÉP-re, Mi Hazánkra a szavazóbázist illetően nagyon korcskép alakult ki az emberek jelentős hányadában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!