Kilépnétek az EU-ból, vagy nem, ha lenne szavazás? Miért?
https://www.youtube.com/watch?v=wO2lWmgEK1Y&ab_channel=Finan..
Meglehet hallgatni őket, aztán elgodnolkodni
Az első covidhoz köthető, amikor masszív tömegpszichózis alakult ki az oltásellenes marhák körében.
A második meg a daily mail, amelyik nyilván azt fogja mondogatni, hogy mindenki ugyan olyan marha, mint ők, mert valójában nem is volt marhaság kilépniük. Ez olyan, mintha egy pestisrácokkal akarnád bizonyítani, hogy a fidesz nem téved.
"Kilépnék. 2003-ban ez egy jól működő, szuverén ország volt, kb. argentín, chilei életszínvonallal, hazai élelmiszeriparral, rendes import-exporttal.
Akkor is voltak a polcon pl. német termékek, de az alap élelmiszerek magyarok voltak, magyar tulajdonú cég által termeltek, és ugyanígy helyet kaptam a thaiföldi, török, és latin-amerikai áruk is a boltok polcain.
Akkoriban még tizenéves voltam, de emlékszem rá, hogy minden osztálytársam szülei itthon dolgoztak, senki sem kényszerült külföldre, mert az itthoni fizetés is normális volt. 2004-től, ahogy jött az EU meg Gyurcsány, beindult a lejtmenet és a kivándorlási hullám."
Te meg honnan veszed ezt a sok f*szságot? Argenín életszínvonal? Az akkori államcsődre gondolsz? Nem voltunk azon a szinten. Az itthoni fizetés nagy fos volt, csak a nem túl nagy éretlmi képességet révén nem csodálom, hogy fingod sincs a világról.
Akkoriban mivel nem voltak unióstagok, jóval nehezebb volt a munkavállalás, arról nem is beszélve hogy vámot kellett importra fizetni és volt útlevél ellenőrzés határon. 2004-ig személyivel át sem engedtek sehova, mehettél útlevelet csínáltatni csak azért, hogy a szomszédba átmenjen vásárolni.
Gyurcsányra mindent fogni így 20 év után rettentően szánalmas. 1998-2002 között Fidesz kormány volt, az kimaradt okoska?
"jól működő ... ország volt, kb. argentín, chilei életszínvonallal"
Csak én látok itt valami ellentmondást? :D
39
Szerintem fogalma sincs, hogy mi van, meg volt argentinában. Lassan rekordot döntenek a csődbe menésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!