Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kilépnétek az EU-ból, vagy...

Kilépnétek az EU-ból, vagy nem, ha lenne szavazás? Miért?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 12:01
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
20%
Értem, szóval nincs bizonyíték, csak a levegőbe beszélés. Majd szólok, ha meglepődtem
2023. júl. 30. 09:57
 32/50 anonim ***** válasza:
62%
Én is szólok ha meglepődök rajta, hogy valaki tájékozatlan, de mellé lusta is.
2023. júl. 30. 10:10
 33/50 anonim ***** válasza:
29%
Még mindig nem nekem kell keresgélnem a te állításaid igazolására. BTW tisztában vagyok az olasz jobboldal rinyálásával, csak az épp nem reprezentálja az EU 5%-át sem, így semmit sem igazol, maximum azt, hogy az olasz jobboldalnak mivel van tele a töke, meg mivel nem. És ők sem lépnének ki, több eszük van egy átlag fidesz szavazónál. :3
2023. júl. 30. 10:20
 34/50 anonim ***** válasza:
58%

https://www.youtube.com/watch?v=wO2lWmgEK1Y&ab_channel=Finan..

Meglehet hallgatni őket, aztán elgodnolkodni

2023. júl. 30. 12:51
 35/50 anonim ***** válasza:
53%

25

[link]

[link]

Olvasd el.

2023. júl. 30. 15:41
 36/50 anonim ***** válasza:
0%

Az első covidhoz köthető, amikor masszív tömegpszichózis alakult ki az oltásellenes marhák körében.

A második meg a daily mail, amelyik nyilván azt fogja mondogatni, hogy mindenki ugyan olyan marha, mint ők, mert valójában nem is volt marhaság kilépniük. Ez olyan, mintha egy pestisrácokkal akarnád bizonyítani, hogy a fidesz nem téved.

2023. júl. 30. 19:20
 37/50 anonim ***** válasza:
41%

"Kilépnék. 2003-ban ez egy jól működő, szuverén ország volt, kb. argentín, chilei életszínvonallal, hazai élelmiszeriparral, rendes import-exporttal.

Akkor is voltak a polcon pl. német termékek, de az alap élelmiszerek magyarok voltak, magyar tulajdonú cég által termeltek, és ugyanígy helyet kaptam a thaiföldi, török, és latin-amerikai áruk is a boltok polcain.

Akkoriban még tizenéves voltam, de emlékszem rá, hogy minden osztálytársam szülei itthon dolgoztak, senki sem kényszerült külföldre, mert az itthoni fizetés is normális volt. 2004-től, ahogy jött az EU meg Gyurcsány, beindult a lejtmenet és a kivándorlási hullám."

Te meg honnan veszed ezt a sok f*szságot? Argenín életszínvonal? Az akkori államcsődre gondolsz? Nem voltunk azon a szinten. Az itthoni fizetés nagy fos volt, csak a nem túl nagy éretlmi képességet révén nem csodálom, hogy fingod sincs a világról.

Akkoriban mivel nem voltak unióstagok, jóval nehezebb volt a munkavállalás, arról nem is beszélve hogy vámot kellett importra fizetni és volt útlevél ellenőrzés határon. 2004-ig személyivel át sem engedtek sehova, mehettél útlevelet csínáltatni csak azért, hogy a szomszédba átmenjen vásárolni.

Gyurcsányra mindent fogni így 20 év után rettentően szánalmas. 1998-2002 között Fidesz kormány volt, az kimaradt okoska?

2023. júl. 30. 19:42
 38/50 anonim ***** válasza:
28%
Ha ez konkréttá válna, lépnék innen le. A többi ostoba birka, meg élvezzen csak el az orosz/kínai befolyás alá tartozás miatt. Mégis ti nagy "függetlenkedők" mit gondoltok, hogy majd Európa közepén a két szép szemetekért nem kerülne az ország valamelyik más befolyási övezet alá, ha EU nem lenne?
2023. júl. 30. 19:45
 39/50 anonim ***** válasza:
26%

"jól működő ... ország volt, kb. argentín, chilei életszínvonallal"

Csak én látok itt valami ellentmondást? :D

2023. júl. 30. 19:57
 40/50 anonim ***** válasza:
29%

39

Szerintem fogalma sincs, hogy mi van, meg volt argentinában. Lassan rekordot döntenek a csődbe menésben.

2023. júl. 30. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!