Akik a Fideszre szavazták megbánták? Nem érzik magukat becsapva?
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 22:55
11/22 árokpart válasza:
Nincsen már független magyar államunk. Nincsen már az 1998-2002 közötti Orbán Viktor, sem a 2006-os Gyurcsány Ferenc. Pontosabban mint emberek ugyanazok, de egyik sem csinálhatja azt ami az elve. Bábállam lettünk erről beszélnek már a civilek évek óta. Sem ugyanaz az Orbán Viktor nem fog visszatérni amelyik 1998-2002 között volt és sem az a Gyurcsány Ferenc aki 2005-2010 között volt. 2006 őszén az emberek rájöttek, hogy egy a rendszer és felszámolták a fügetlen államunkat, éppen ezért lett olyan brutálisan leverve. Nem Gyurcsány Ferenc verte le és nem is Orbán Viktor, hanem a rendszer akik felszámolták az államunkat. Aki egy kicsit is gondolkozik az már régóta rájött. 2010-ben választásokkal legitimálták a rendszerüket és megalkották azokat a törvényeket, hogy ne tudjunk önrendelkezni.
12/22 anonim válasza:
NA jó, de kik ezek a tudjukkik?
13/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem, mert magyarország fejlődik, és erős lesz 10 év múlva, amikor elmúlik a háború stb. Orbán Viktor egy igazi régimotoros aki felépíti amit az MSZP lerombolt
14/22 anonim válasza:
Én nem bántam meg. Kicsit kapkodtak az utóbbi időkben, volt pár rossz döntés, ez igaz. De ettől még nem leszek azonnal ellenzéki szavazó. Elég volt megnézni a műsort a választás estéjén, az a csapat teljesen alkalmatlan.
15/22 anonim válasza:
Én csak 2010ben szavaztam rájuk, akkor lettem 18. De azt is megbantam. Kivèreztetik a magyar lakosságot teljesen..
16/22 anonim válasza:
#12:
"NA jó, de kik ezek a tudjukkik?"
A fél oldal árokparton röhögött tavaly: előbb ki akart költözni külföldre, majd felvállalta hogy ismét a fideszre szavazott ezek után hónapok óta ekézi a kormányt és most már azt is tudjuk hogy van egy háttérhatalom is hazánkban.
És ez az ember diplomás b+ 😂😂😂
17/22 anonim válasza:
A komoly, dühös, nem mosolygó szorongó embereket senki sem szereti, ők sem szeretnek senkit. Másokkal sem akarnak szóba állni. A fideszes szavazók egy külön kaszt.
18/22 anonim válasza:
Igen, megbántam, 2010-ben szavaztam rájuk utoljára. Nem tudtam elképzelni hogy gyurcsánynál rosszabb lehet... de lett
19/22 anonim válasza:
Én is tudom, hogy rosszak, de az "igazmondó" ellenzék annyira azt propagálta, hogy kétharmaduk lesz, hogy kezdett ijesztő lenni és legalább csökkenteni akartam a győzelmük mértékét. Meg ha el is tekintek azoktól, akik lámpavasra akasztással és Dunába lövéssel fenyegettek minket. Akikből egyébként elég sok volt és a többi ellenzéki nem igazán fejezte ki, hogy ellenére lenne 3 millió ember megölése, akár viccelődés szintjén is. De ha ezt nem is veszem komolyan, vidéki családos keresztényként az ellenzék győzelme nekem olyan lenne, mint egy homoszexuális romának a Mi Hazánk győzelme.
20/22 anonim válasza:
"A fél oldal árokparton röhögött tavaly: előbb ki akart költözni külföldre, majd felvállalta hogy ismét a fideszre szavazott ezek után hónapok óta ekézi a kormányt és most már azt is tudjuk hogy van egy háttérhatalom is hazánkban."
Tudom, hogy konteos, csak kíváncsi lettem volna az elméleteire .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!