Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kocsis Máténak igaza van,...

Kocsis Máténak igaza van, hogy Jámbor András pedofil?

Figyelt kérdés
[link]

2023. júl. 27. 01:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 Nem tudom mivel néztem hülyének bárkit, annyit írtam, hogy a pedofil nőjét az antifa ügyben tisztázták, a pedofil laptop ügyében viszont nem zárult le a nyomozoás. Tényeket közöltem.

Problem?

2023. júl. 27. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De ha ez az ügy miatt Jámbor András pedofil, akkor ezen logika mentén minden fideszes drogos meleg, Szájer után, drogos prostizós Borkai után, pedofil Kaleta után, asszonyverő Balogh József után, korrupt Veres Margit után, és még hosszasan sorolhatnánk.
2023. júl. 27. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát pont ez az! Ti ellenzékiek ezt gondoljátok.

2023. júl. 27. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
@13 Nem, mi (legalábbis én) nem ezt gondoljuk. Én azt gondolom, hogy Jámbor nem pedofil, mint ahogyan minden fideszes sem meleg meg drogos meg stb. Számomra sokkal elfogadhatóbb, szebb a világ, ha nem nézek mindenkit mocsoknak.
2023. júl. 27. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14: A pedofilozás tényleg az 50-es évek kulákozásának felel meg. A világ működése nem változik, most is van egy szó amire az ostoba csőcselék hisztériázni kezd.
2023. júl. 27. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát ez az, hogy pont nem

De ti fidesz hívek minden hülyeségnek felültök.

Bár tény, hogy a fidesz körül sokkal több a botrány (illegális vadászat, melegek, drogosok, prostizás, családon belüli erőszak, korrupció stb.) mint a bal oldalon, mégse fogjuk ezt rá minden fideszesre, nektek meg kész tény, hogy Jámbor András pedofil, mert egy általa ugyan nem ismert, de áttételesen vele kapcsolatba hozható embernél találtak 200 ilyen képet. Nem tudod érted-e különbséget, vagy csak libsizni, meg mutogatni tudsz?

2023. júl. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!