Ha Jámbornak semmi köze a Szikrás pedofil botrányhoz, akkor miért pózol ezen a fotón az értintett aktivistával?
Ezen a képen vettem észre, hogy konkrétan itt áll mellette a képen jobbra a pedofíliában érintett nő Dobos Krisztina, akinek az élettársa lebukott az anyagokkal és akinek a lakásán találták meg mindezt (mármint Dobosén).
Nekem nem világos miért pörögnek ennyire kényszeresen ezen a fidesz aktivistái. Egy képviselő egyik mozgalmistájának az élettársáról kiderül, hogy pedó, aki időközben végrehajtotta a harakirit. Nem Jámbor volt pedó, nem is Jámbor élettársa volt pedó...
Ha minden pedofil nagybetűvel kiírná magára, hogy pedofil akkor két nap alatt lekapcsolnák az utcán az összeset a rendőrök. Pont azért van annyi pedofil szabadon, mert nem tudjuk róluk hogy az.
Annyira görcsösen próbálod te is Jámbort sarazni, pedig nagyon nagyon nagy valószínűséggel semmi köze a dologhoz, ahogy a csávó élettársának sincs és ahogy valszeg Kaleta feleségének sem volt.
Elhiszem, hogy uborkaszezon van és a megafonnál ilyenkor is teperni kell a pénzért, de ezt és Hadházy autóját már az átlag fideses sem veszi komolyan... :D
#4 szalmabáb érvelést folytatsz te is.
Nem mondtam, hogy Jámbor érintett közvetlenül, annyit állítok, hogy hazudozik. Ez tény, hiszen a pár napja is azt hazudta, hogy semmilyen munkakapcsolatban nem áll ezzel az aktivistával, miközben itt pózol mellette.
6:
"Ne hazudozzanak a munkatársaimról: egyikük sem érintett az ügyben! Minden egyéb állítás szándékos és gyomorforgató hazugság. Az elmúlt hetekben a propagandamédia által munkatársamként azonosított emberek egyike"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!