Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jámbor András miért falaz a...

Jámbor András miért falaz a Szikrás aktivistájának, akinek a lakásán a pedofil anyagokat találták?

Figyelt kérdés

70.000 pedofil képet és videót találtak Dobos Krisztina Szikrás aktivista lakásásán egy meghajtón, ami a rendőrség szerint az azóta öngyilkos párjáé, Egyed Andrásé volt. Ez majdnem háromszoros kaleta-mennyiség.

Jámbor egy hónapnyi mély hallgatás után kiadott egy közleményt az ügyről, amiben azt állítja, hogy Dobos nem volt a munkatársa és a pedofil élettársát sem ismerte.

Arról viszont ismét hallgat, hogy Dobost ő maga vitte be a Parlamentbe nem sokkal azelőtt az antifa lincselés ügyben, hogy Kocsis kérjen tőle bocsánatot. Oké, ez még nem jelenti, hogy munkatárs, de személyesen ismeri Dobos Krisztinát, kapcsolatban van vele.

Azt nem tudni, hogy Dobos valóban pedofil lenne-e, de erősen felmerül a kérdés, hogy tudott-e a párja viselt dolgairól. Jámbor viszont ennek a kérdésnek a jelek szerint nem kíván utánajárni.

De miért?

[link]

2023. júl. 22. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Mert nem tartja elég fontos kérdésnek azt, hogy van-e még pedofil a Szikra mozgalomban (Dobos).
Mert maga is éritntett lehet az ügyben.
Mert gyáva.
10 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Mert támogatja az LMBTQP-t, aminek része a pedofília is.
2023. júl. 22. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Nos, ez ilyen kommunista összetartásos dolog lehet.
2023. júl. 22. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Mint egy valamirevaló nemzeti inzultáció, normális válaszadási lehetőség nélkül. A Megafontól tetszett írni?
2023. júl. 22. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Jámbor Andika mégsem olyan jámbor, csak a nevében.
2023. júl. 22. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem szimpatizálok Jámborral, de most honnan tudta volna, hogy az aktivistája élettársa egy pedofil volt? Ez olyan, mintha azért vonnának bárkit felelősségre, mert egy barátjáról vagy közeli rokonáról kiderült, hogy pedofil.

A pedók köztünk élnek. A kollégáink, rokonaink, szomszédaink, stb. Kaletáról szerinted tudta ezt a környezete? A perui nagykövetség munkatársai ugyanúgy ártatlanok voltak.

A Fidesznek kapóra jött ez a szikrás pedofil ügy, mert ezzel Jámbort is megkísérlik lejáratni. Semmilyen bizonyíték nincs Jámbor érintettségére. Joga van perelni rágalmazásért (mondom úgy, hogy nem vagyok erősen balos, se Szikra-szimpatizáns).

2023. júl. 23. 13:15
 6/12 A kérdező kommentje:

#5 szerintem elég világosan leírtam, hogy mi a probléma Jábor viselkedésével.

Nem, nem kellett volna tudnia, hogy az aktivistája élettársa pedofil, viszont annak sem jár utána, hogy a csaj egyáltalán tudott-e a csávó viselt dolgairól.

Jelztem, hogy az ezzel kapcsolatos nyomozás egyébként még nem zárult le, viszont Jámbi máris falaz az érintett hölgynek, az egészet lejáratókampánynak hazudva be.

2023. júl. 23. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

6-os: A nő esetleges érintettségét majd a nyomozás eldönti. Megilleti az ártatlanság vélelme. Jámbor az országgyűlésben nem mondhat olyat, amivel büntetőeljárás alá vonnák.

Amúgy a Fidesznek valóban kapóra jött ez az ügy.

2023. júl. 23. 13:23
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 egyetértek, megilleti az ártatlanság vélelme.

De a probléma az az, hogy kb. ugyanazt írta le a 24.hu is, mint a jobboldali portálok vagyis az ismert tényeket, ehhez képest Jámbi az egészet egy 100%-ig koholt lejáratókampánynak hazudja.

Pedig hát egyértelmű bizonyított tény, hogy az aktivista élettársa egy nagyon beteg pedofil volt.

2023. júl. 23. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg unokaöcsém élettársa volt férjének a báttya mondta, hogy a húga egyik ismerősének a veje volt pedofil.
2023. júl. 23. 23:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég, ha a rendőrség mondja, meg a pedofil képekkel telirakott laptop, amit a nő lakásán találtak meg.
2023. júl. 24. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!