Ha Jámbornak semmi köze a Szikrás pedofil botrányhoz, akkor miért pózol ezen a fotón az értintett aktivistával?
Ezen a képen vettem észre, hogy konkrétan itt áll mellette a képen jobbra a pedofíliában érintett nő Dobos Krisztina, akinek az élettársa lebukott az anyagokkal és akinek a lakásán találták meg mindezt (mármint Dobosén).
#7: korábbi válaszod:
" Ez tény, hiszen a pár napja is azt hazudta, hogy semmilyen munkakapcsolatban nem áll ezzel az aktivistával"
Az általad linkelt posztból az a rész ami a szikrás csajra(?) vonatkozik:
"Ebben a lejáratókampányban most egy olyan pedofil-ügybe akarnak belekeverni, amelyben a BRFK kimondta: nem érintett egyetlen Szikra tag sem, és nem is nyomoztak egyetlen tagunk ellen sem."
Ezek után, amit te is idéztél:
"Ne hazudozzanak a munkatársaimról: egyikük sem érintett az ügyben! "
Ez a linkelt poszt egyáltalán nem azt támasztja alá amit akartál.
" Ez tény, hiszen a pár napja is azt hazudta, hogy semmilyen munkakapcsolatban nem áll ezzel az aktivistával, miközben itt pózol mellette."
Ha a csaj valami alacsonyabb posztot betöltő aktivista, akkor előfordulhat hogy ő nincs közvetlen munkakapcsolatban Jámborral, csak a felettesei. A győri Audi vezérigazgatója sincs közvetlen munkakapcsolatban a szalagmunkásokkal... Neked van bármilyen tudomásod arról, hogy Jámbor és a csaj közvetlen munkakapcsolatban álltak, vagy csak a fotóra alapozod a kijelentésedet?
Megy a pedofilmosdatás látom.
Persze, lehet ezt csavarni, hogy most konkrétan dolgoztak-e együtt, de ez ugye játék a szavakkal: attól, hogy nem volt "munkatársa", ami alatt továbbra sem tudjuk, hogy konkrétan mit kell érteni, akkor is ismerte közvetlenül, mert vele pózol a parlamentben.
Innentől fogva nem utánajárni annak, hogy tényleg nem tudott-e a csaj a párja dolgairól minimum pedofilnak való falazás.
"Megy a pedofilmosdatás látom."
Nem megy. A pedofiloknak égniük kell, aki az ügyben pedó volt az öngyilkos lett.
"Persze, lehet ezt csavarni, hogy most konkrétan dolgoztak-e együtt"
Ezt sem kell csavarni: vagy dolgoztak együtt és munkakapcsolatban álltak vagy nem. Nekem erről fogalmam sincs, eddig a botrányig azt sem tudtam hogy ez a Jámbor akárki létezik. Ebben az esetben te állítod hogy ismerte, együtt dolgoztak és nem kizárt, hogy igazad van mert ez lehetsége,én csak azt kérdeztem hogy te ezt honnan tudod, mivel tudod igazolni?
"Innentől fogva nem utánajárni annak, hogy tényleg nem tudott-e a csaj a párja dolgairól minimum pedofilnak való falazás."
Ezt az ügyben eljáró hatóság, jelen esetben a rendőrség megtette. Ők nem találtak semmit az ügyben. Neki milyen jogkörei vannak, hogy ennek a dolgonak jobban utánajárjon?
Na mégyszer, hogy értsd, itt nem pedofilmosdatásról van szó hanem a saját összefüggéstelenségeidről:
"Ha Jámbornak semmi köze a Szikrás pedofil botrányhoz, akkor miért pózol ezen a fotón az értintett aktivistával"
A rendőrség szerint semmi köze a fényképen pózoló aktivistának a pedofil képek birtoklásával megvalósuló bűncselekményhez. Ha neki nincs akkor Jámbornak hogy lehetne?
"hogy azt hazudjuk, hogy nem ismertük a nőt. Csak erkölcstelen és hiteltelenné teszi Jámbort."
Erre nem mutattál semmilyen forrás ami igazolná, hogy ő ilyet állított.
"Ez tény, hiszen a pár napja is azt hazudta, hogy semmilyen munkakapcsolatban nem áll ezzel az aktivistával, miközben itt pózol mellette."
Az egy képen történő szereplés nem bizonyítja, hogy munkakapcsolatban állnának.
(A közös céges fotón én is rajta vagyok a munkatársaim mellett, több mint a felének a nevét sem tudom és életemben nem beszéltem velük egy mondatot sem, pedig rajta vagyunk egy közös képen... gondolod Orbán személyesen irányítja a Fidesz több ezer aktivistáját? Lenne erre ideje és kapacitása? )
Majd te magad linkeled azt a posztot amiben leírják, hogy egy aktivista ellen sem folyik eljárás és egyik sem érintett ügyben - különben eljárás folyna ellene.
Látod már, hogy mekkora ellentmondásba futottál? Gondolod, a felülről irányított rendőrség és ügyészség nem ugrana rá egy ilyen botrányra? A legnagyobb cseme lenne Polt Péternekés a Fidesznek pár pedó ellenzéki képviselőt bebuktatni...
Az egész pedofilozás 100 százalék politikai hisztéria keltés, mert most ezzel a szóval lehet hergelni az agyalágyult csőcseléket. Más korokban a "boszorkány", "kulák", "zsidó", "munkásosztály ellensége" szavakat használták ugyan erre.
Mert amugy nem jelent semmit se, az emberek szexuálisérzésére utal, amihez egyébbként senkinek semmi köze, és mindenkinek joga van hozzá.
#17 butaságot beszélsz.
Kaleta ugyanúgy nem volt fidesz tag, ahogyan Egyed András, az öngyilkos pedofil sem Szikra tag.
Tehát ha Kaleta egy jobboldali pedofilbotrány, akkor ez egy ellenzéki pedofilbotránx kell legyen. Vagy ha ez nem egy ellenzéki pedofilbotrány, akkor Kaleta sem volt jobboldali pedofilbotrány.
Logika sosem volt az erősségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!