Miért van az, hogy a Telex egy szót nem írt a Jábor-féle Szikrás pedofilbotrányról, de a nyomorult ferencvárosi LMBTQ padhoz rohantak egyből a náci elnyomásról forgatni?
Milyen szikrás-pedofilbotrányra gondolsz kérdező?
A rendőrség a 24.hu kérdésére közölte: az ominózus informatikai eszköz tulajdonosa egy férfi, tehát nem a mozgalom aktivistája.
De ha már Telexet olvasol (másként hogyan állíthatnád, hogy nem írtak róla), akkor olvass figyelmesebben: [link]
"Az antifaügyben (ok nélkül) őrizetbe vett D. Krisztina élettársa lakásán egy olyan laptopon, amely nem hozzá tartozott, pedofil képeket találtak."
Figyu, értem én, hogy szeretitek fullba nyomni a kretént, de azt szerintem még a fidióták többsége is felfogja, hogy attól, mert Kaleta Gábor egy pedofil diplomata, Szijjártó Péter külügyminiszter még nem válik pedofillé (max pedofilok támogatójának nevezhető, mivel kimenekíttette Kaletát, hogy itthon álljon bíróság elé, enyhe büntetésre számítva).
Ez világos?
Attól, mert Szájer Jóska egy fideszes EP-képviselő, Orbán Viktor még nem föltétlenül egy drogos b.zi, aki ereszcsatornán menekül illegális, drogos szexpartikból! Csak Szájer az!
Attól, mert két fideszes önkormányzati képviselő is lebukott bizonyított pedofil bűncselekménnyel, még egyáltalán nem biztos, hogy Orbán Viktor is a gyerekekre gerjed!
Sőt, elképzelhető, hogy Lévai Anikót se szokta verni, a vak komondorra fogva a dolgot, csupán csak azért, mert egy párttársa ezt tette a saját feleségével.
Sőt, még az is előfordulhat (bár kevésbé valószínű), hogy Orbán Viktor mégsem volt kommunista titkosszolgálati ügynök, sem besúgó, annak ellenére, hogy több fideszesről ez már kiderült!
Ez eddig megvan?
Na mármost, még fideszes szellemi állapotban is belátható, hogy ha a fentiek igazak, akkor az is igaz, hogy Jámbor András NEM PEDOFIL pusztán attól, hogy az egyik aktivistájáról kiderült, hogy pedofil.
A pedofilok a legritkább esetben dicsekszenek a feletteseiknek, ismerőseiknek azzal, hogy ők pedofilok, ugyanis némelyiknek 60 fölötti az IQ-ja (azaz se nem fogyatékos, se nem fideszes) és felfogja, hogy büntetendő, amit tesz - ezért érdemes TITKOLNI.
Tudom én, hogy ordító, jéghideg sötétség van nálatok az emeleten, de talán ezt az egyszerű gondolatmenetet képesek voltatok követni.
Röviden összefoglalva: Jámbor András nem pedofil attól, mert egyik aktivistája az, mi több, egészen valószínűtlen, hogy akár csak sejtette volna is, hogy pedofil aktivistával dolgozik együtt - azok ugyanis a legritkább esetekben szokták elcsacsogni, hogy "Hallod Bandi? Én pedofil vagyok amúgy, de légyszi, maradjon köztünk!" - ugyanis félnek ám a börtöntől!
Anyám, borogass! :-)))))))))))))))
"A rendőrség a 24.hu kérdésére közölte: az ominózus informatikai eszköz tulajdonosa egy férfi, tehát nem a mozgalom aktivistája."
Nem kell sunyi módon elhallgatni, hogy a pedofil a szikrás aktivista élettársa volt, mielőtt kinyírta volna magát, hogy elmeneküljön a felelősségrevonás elől.
A pedó anyagokat pedig igen, a szikrás nője lakásán találták meg, ahol a csávóval élt.
"az is igaz, hogy Jámbor András NEM PEDOFIL"
Tényleg nem az, illetve ebből nem derült ki olyasmi, hogy maga is az lett volna. Mindenesetre falaz egy aktivistájának, akinek a lakásán pedó anyagokat találtak. Ez gondolom teljesen rendben van, ugye?
Valóban nem kell fullba nyomni a kretén: akkor ne nyomjátok.
"Mindenesetre falaz egy aktivistájának, akinek a lakásán pedó anyagokat találtak."
Mit jelent, hogy "FALAZ"??? A padlásán bujtatta? Alibit szolgáltatott neki?
Hogyan "falaz"???
Azt értem, hogy mitől "falazás" egy pedofil diplomata kimenekítése egy másik országból, különleges akció keretében - de Jámbor András miben falazott konkrétan???
Ha jól értem, az sem bizonyított, hogy maga az aktivista feleség tudott-e vagy sem a férje pedofil hajlamáról, nemhogy az bizonyított lenne, hogy Jámbor András tudott az egyik aktivistájának az élettársának a pedofil hajlamáról...
Szánalmas erőlködés ezt "Jámbor-féle" pedofilbotránynak hazudni... Ha jól értem, még csak nem is az aktivista volt a pedofil...
Pfffff :-))))))))
6: falazni annyi jelent, hogy minden vádat egyedül annak akar betudni, hogy próbálja szegénykémet lejáratni a jobboldlai sajtó.
Annak viszon nem akar utánajárni, hogy vajon Dobos Krisztina, akinek a lakásán a pedó anyagokat megtalálták, érintett lehet-e a pedofil ügyben, tudott-e a párja titkod életéről.
Tehát egy szikrás aktivista pedofil élettársa miatt az egész szikra pedofil.
Hát ha ez így működik, akkor ti kva nagy bajban vagytok akkor, barátocskám, merthogy Fohsz Tivadar fideszes polgármester is pedofil.
Nem, nem a polgármester élettársa, nem az unokatestvérének az élettársa, hanem maga a polgármester.
Tehát a fidesz pedofil.
De mondok jobbat, a katolikus egyház tele van pedofil papokkal.
Tehát a keresztények pedofilok.
Ez így akkor maradhat? :D
"Tehát egy szikrás aktivista pedofil élettársa miatt az egész szikra pedofil."
Nem, nem feltétlenül. Mondtam ilyet? Miért forgatod ki, amit mondtam?
De attól még ez egy szikrás pedofilbotrány, hiszen szikrás aktivista érintett benne.
Kaletánál érdekes módon nem volt kérdés, hogy fideszes botrány-e a dolog, pedig Kaleta nem is volt Fidesz tag.
Kettős mérce megint a libsiknél, ugye...
Egyébként kit értesz "ti" alatt? Máris besoroltál az ellenoldalra idomított droid módon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!