Kellene fóliázni egy ilyen típusú LMBTQ könyvet?
A borítón kisfiúk próbálnak fel lány ruhákat és fordítva. A könyv genderről és szexualitásról szól többet közt. Gyerekeknek ajánlják edukációs céllal.
Igen.
Pont az ilyeneket kellene és nem a regényeket,amikben van 1 homoszexuális.
Igen, ezt kéne foliázni.
Ez tényleg propaganda, nem ugy mint az hogy van néha egy meleg egy könyvben.
Rohadjak meg, valaki amúgy magyarázza már el ennek a fóliázásnak az értelmét.
-Nem sok 0-10 év közötti gyereket tudok elképzelni, hogy bölcsiből/óvodából hazafele menet így eszébe jut, hogy mekkora poén lenne a nemlétező megtakarítását pont könyvesboltban elverni.
-Ha a szülő venné meg, akkor feltételezzük, hogy nem retardált és eltudja olvasni a borítót anélkül is, hogy 600 figyelmeztető matrica lenne rajta.
-Esetleg ha még bele is akarna lapozni, hogy megbizonyosodjon a tartalmának a megfelelőségéről a saját nevelési módszerei szerint, nem tud, mert le van fóliázva.
-Menő intézkedés lett volna 50 évvel ezelőtt, amikor a gyerekek a meséket 80%-ban nem telefonon/tableten/gépen nézték.
6: ?
A Mein Kampf 5000 éve nincs betiltva & a pedofilok esetében sincs szerintem olyan törvény, ami korlátozná jelenleg, hogy könyveket írjanak, te miről beszélsz most komolyan? "Értelmes logika", ez jó beszólás lenne ha nem valami infantilis f&szság előzné meg. Mi köze van ennek ahhoz, amit írtam?
"Úgyse veszi meg a gyerek", hát nem veszi meg, képzeld el. Első osztályban tanulnak olvasni öregem, gondolj már bele. A szülő veszi meg maximum, nem a gyerek.
7: nem veszi meg, oké.
Akkor miért írnak erről a témáról ilyen sok könyvet? Talán már mégis megveszi valaki?
Hogy lehetsz ennyire ostoba?
"Akkor miért írnak erről a témáról ilyen sok könyvet? Talán már mégis megveszi valaki?
Hogy lehetsz ennyire ostoba?"
"A szülő veszi meg maximum, nem a gyerek."
Ember, te szerintem trollkodsz velem, vagy megártott a nagy meleg.
"A Mein Kampf 5000 éve nincs betiltva"
De az nem is a gyerek polcon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!