Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kellene fóliázni egy ilyen...

Kellene fóliázni egy ilyen típusú LMBTQ könyvet?

Figyelt kérdés

[link]

A borítón kisfiúk próbálnak fel lány ruhákat és fordítva. A könyv genderről és szexualitásról szól többet közt. Gyerekeknek ajánlják edukációs céllal.

2023. júl. 22. 13:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%

Nem volna egyszerűbb a homofób (és mindenofób) fideszesek fejét lefóliázni?

Átlátszatlan fóliával, természetesen, hogy ne lássák a könyveket, a Pride-ot, a migráncsokat, Sorost a tévében, a liberálisokat, civileket, az Akadémiát, az ellenzékieket, az EU-hoz kapcsolódó dolgokat, a liberálisokat, a baloldaliakat, a függetleneket, és úgy kb senkit, aki nem ők?

Hatékony védelem lenne - a struccok már évezredek óta kitaláltak egy hasonló technikát!

Javaslom, minden fideszes kapjon egy egyéni, átlátszatlan fejfóliát - és probléma megoldva! :-))))

2023. júl. 22. 19:12
 22/28 A kérdező kommentje:
21: ez neked is jó lenne, mert nem látnál fideszest meg nácit minden egy sarkon. Meg levegőt sem kapnál.
2023. júl. 22. 19:59
 23/28 anonim ***** válasza:
91%
22: ne majmolj, fantáziátlan fideszes! stipistopi, én ötletem! :-))))
2023. júl. 22. 21:12
 24/28 anonim ***** válasza:
91%
Ez a fóliázás önmagában nagyobb reklámot generál mintsem hogy kiraknák simán őket.
2023. júl. 23. 03:36
 25/28 anonim válasza:
91%
Eleve hogy jelenne meg ez a könyv Magyarországon?
2023. júl. 23. 10:06
 26/28 anonim ***** válasza:
81%

Milyen állat pedofilozza le a saját kérdése alatt azokat a válaszadókat, akik neki nem tetszően válaszoltak?

Ha nem tudnám egészen biztosan, hogy egy fideszesben se erkölcs, se gátlás, se szégyenérzet nincsen, azt mondanám: szégyelld magad!

2023. júl. 23. 16:58
 27/28 anonim ***** válasza:
1 ezt se kéne
2023. júl. 25. 13:43
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám, hogy tiltsák be, ugyanis szerintem jó, ha a gyerekek is tudnak róla, hogy ilyen létezik. Mert lehet olyan gyerek, aki tudja magáról, hogy milyen, de azt nem tudja, hogy vannak mások is rajta kívül és így nem lehet könnyű neki. Nyilván nem kisgyereknek adnám a kezébe, de 10 éves kor utàn már lehet, hogy gondolkoznak ezen. És segítség lehet nekik.
2023. júl. 27. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!