Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kellene fóliázni egy ilyen...

Kellene fóliázni egy ilyen típusú LMBTQ könyvet?

Figyelt kérdés

[link]

A borítón kisfiúk próbálnak fel lány ruhákat és fordítva. A könyv genderről és szexualitásról szól többet közt. Gyerekeknek ajánlják edukációs céllal.

2023. júl. 22. 13:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

"De az nem is a gyerek polcon van."

Ja, mert logikusan lehet nem ugyanaz a kettő, azért ne bohóckodjunk már, hogy a két fiú kézen fogva az egy Mein Kampf féle tartalom. Én mondjuk még kezdő apuka vagyok, de a gyerek könyvek között is kitudom választani egyedül is, hogy melyik szimpatikus és melyik nem. Ha nektek ez nem megy, akkor elképzelhető, hogy a szülőség nem a ti sportágatok.

2023. júl. 22. 15:25
 12/28 A kérdező kommentje:

A Mein Kampf tiltott könyv itthon, úgyhogy tessék kevésbé hülyének lenni...

11: nem arról van szó, hogy te ki tudod-e választani, melyik jó és melyik nem.

A Netflixen a Cuties című erősen pedofil alkotás is kiverte a biztosítékot sok embernél, gondolomte erre is felhorkantál volna okosan, hogy ha nem tetszik, nem kell odanézni.

De mondok jobbat. Nem tetszik ez a kérdés? Nem kell alá odaírni!

2023. júl. 22. 15:32
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

Nálatok elmentek otthonról, kész, ennyi.

Én Erdélyből olvasom ezt a sok sötét ostobaságot, és nem jön, hogy elhiggyem, hogy tényleg képesek vagytok akármilyen kretén gumicsontra ráharabni, amit odalök a kormányotok nektek!

Először is: BÁRCSAK OLVASNÁNAK A GYEREKEK, úgy egyáltalán!

Másodszor: a gyerek baromira nem fog egyedül könyvesboltba járni, zsebpénze is csak arra van, amire te szülőként adsz neki!

Ha a szülő meg akarja venni az LMBTQ-mesekönyvet, ÚGYIS MEGVESZI, ha nem a gyerekpolcról, a felnőttről, ha nem egyik könyvesboltból, akkor a másikból - és ha nem egyikből sem, akkor megrendeli webshopról!

Ennek bugyutta cenzúrának semmi értelme nincsen, jóemberek - azon túl, hogy lelki kielégülést okoz egyes politikusoknak és híveiknek, hogy egy újabb sértő gesztust gyakorolhattak egy szexuális kisebbség tagjai felé!

Ez a gyereken semmit nem véd, a szülőt pedig semmiben nem akadályozza. Azt vesz meg úgyis, akár magának, akár a gyerekének, amit éppen akar!

Ennyire buggyantnak már tényleg nem kellene lenni azért...

2023. júl. 22. 15:38
 14/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
2%

Itt nem az a lényeg hogy ne vehesse meg a szülő, vagy hogy nem tudja eldönteni hogy meg kéne venni. De még csak nem is arról hogy a könyv rossz lenne.

Hanem arról hogy nem a gyerek polcra való. Stephen king könyvei is jó könyvek, de nem a gyerek polcokra rakják öket. És nem azért mert egy hülye szülő a végén meg venné a gyerekének, hanem mert nem oda való.

Értve?

2023. júl. 22. 15:46
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

#14 Dehogyis erről van szó, ne játszd a hülyét!

Itt arról van szó, hogy:

1. NE az állam rendezgesse a polcokat a könyvesboltokban és ne a miniszterelnök mondja meg, mi melyik polcra való!

Értenek ahhoz a könyvterjesztők, könyvárúsok, könyvtárosok, mit hova tegyenek! Az meg egy nettó hülyeség, hogy a vásárló nem tud belelapozni a könyvbe, amit meg akar venni!

2. Nemcsak a gyermekpolcokról akarják eltüntetni - íme:

[link]

3. Egy egészséges társadalomban, ha ez egy valódi probléma, a POLGÁROK, az EMBEREK összeállnak és írnak egy petíciót a könyvterjesztőknek - és a kereskedő garantáltan lépni fog, mert meg akarja őrizni a vásárlóit!

Az egy BETEG ORSZÁG, ahol a politika tematizálja ilyen gumicsontokkal a közbeszédet, hergeli a jónépet, CENZÚRÁZ és már a könyvesboltok polcait is a miniszterelnök akarja elrendezni!

Veletek nagyon nagy baj van, ha nem értitek, ez miért nagyon rossz precedens, és miért nem a politika dolga a könyvkereskedés egy épelméjű jogállamban!

2023. júl. 22. 15:59
 16/28 A kérdező kommentje:

15: ennyi erővel az állam törvényeket se hozzon, mindenki éjen a saját maga értékendje és szabályai szerint, aztán legyen egy jó kis káosz.

A társadalmakat azért hozzuk létre barátom, hogy ott közös szabályokat állítsunk fel.

2023. júl. 22. 16:35
 17/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

15-ös.

Ja hát ezt nem tudtam.

Én azt hittem kölyök polcrol van szó csak.

2023. júl. 22. 17:56
 18/28 anonim ***** válasza:
97%

"A Mein Kampf tiltott könyv itthon, úgyhogy tessék kevésbé hülyének lenni..."

[link]

Szeretném neked is ezt ajánlani, tessék kevésbé hülyének lenni. Mert ez kezd kínos lenni, hogy ostobázol meg hülyézel össze vissza mint valami kerítésnél csaholó kiskutya, közbe egy Google keresőt nem tudsz használni pajtás.

"Hanem arról hogy nem a gyerek polcra való. Stephen king könyvei is jó könyvek, de nem a gyerek polcokra rakják öket."

Megint két külön kategóriáról beszélsz. A egymás kezét fogó két királyfi ne legyen már Stephen King kategória könyörgöm. Akkor jogos lenne a kritika, ha megrajzolt BDSM-style kikötözve b#sznák egymást a palota kínzókamrájában, de szimplán az azonos neműek közötti szerelem megjelenése ne legyen már thrillerrel meg horrorral összehasonlítva. Komédia.

2023. júl. 22. 18:02
 19/28 A kérdező kommentje:

18: igazad van a Main kampffal kapcsolatban, ezt nem tudtam. Viszont inkább vagyok hülye, mint pedofil.

A kérdésed második része ugyanis megint a sima meleg kapcsolatokról szól, miközben a kérdésben linkelt könyvről egy büdös szót nem írsz, csak terelsz.

Arról mi a véleményed, hogy gyerekeknek a nemváltás témakörével tömje a fejét ez a beteg LMBTQ lobbi?

2023. júl. 22. 18:25
 20/28 anonim ***** válasza:
92%

"miközben a kérdésben linkelt könyvről egy büdös szót nem írsz, csak terelsz.

Arról mi a véleményed, hogy gyerekeknek a nemváltás témakörével tömje a fejét ez a beteg LMBTQ lobbi?"

Látom teljes lesz a szokásos érvelési paletta, már "terelek" is. Esetleg másold ki, hogy hol tereltem, mert szerintem ennek a szónak a jelentésével sem vagy tisztában.

Természetesen 18 alatt senki se akarjon nemet váltani. Majd felnőttként mindenki eldönti, hogy mit kar kezdeni a testével. Elég komikus is lenne, hogy a gyereknek előbb vághassák le a p#csét, minthogy vezetni tanulna pl. Ezzel pedig az LMBTQ szervezetek tetemes része egyetért. A politika nyilván kiemel pár őrültet, akiket rálehet húzni az összes melegre/aktivista szervezetre és ezzel lehet alapvetően tájékozatlan embereket hergelni szavazatokért. Érdekes módon erre jobban kiakadnak az emberek, mint arra a tényre hogy ~110 milliárd megy el csak kormánypropagandára közpénzből, az elcsalások ebbe még benne sincsenek. Elmondom neked, hogy Magyaroroszágon összesen 1 olyan LMBTQ szervezet működött, ami végzett "workshop" jellegű tevékenységet, szigorúan csak középiskolákban a megfelelő korosztálynak és mindig az adott iskola megkeresésére mentek csak oda, sehol nem verték az ajtót. Workshop alatt meg annyit érts, hogy egy meleg kb. elmeséli, hogy milyen volt ezzel felnőni. De gondolom ezekkel tisztában voltál.

Bár nem tudom a nemváltás hogy jön ide az általad linkelt könyvből, mert pont az nincs benne. Gondolom tájékozott ember vagy és tudsz angolul, ha már ilyen magabiztosan ostobáztál le engem is.

[link]

2023. júl. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!