Más is észrevette a jólét ugrásszerű növekedését?
A nemzeti kormányunk megszorítások helyett adókat csökkent, csak a nagy multikat adóztatja meg különadóval mert túl kapzsik, ezt a pénzt visszaosztja a bérekre ami miatt növekszik a vásárlóerő is a jólét mellett, csak ezt a balliberális hatalmi elit próbálja elmosni hamisított KSH adatokkal.
A házak ára ugyan megháromszorozódott, de csak azért, hogy a külföldiek lemorzsolódjanak és ne vásárolják fel, a magyar családok pedig ezt is ki tudják fizetni gond nélkül.
Már a jövő évi költségvetés is készen van időben a tanárok fizetése átlag 800ezer is lehet az orvosokét már rendbetették korábban.
Az egésszségügy eu legjobbjai között csak azért nagyobb a többlethalálozás évi 40ezerrel, mert a nagy jólétben sajnos "zabál" a magyar és alig kell mozognunk. Sőt annyira kevesen mennek orvoshoz hogy folyamatosan lehet csökkenteni az orvosok számát mert kihasználatlanok.
"Pontosan magyaroknál divat a panaszkodás aztán mindenkinek ott van 20milla a bankszámlán mint kiderült."
Persze. Örülnél, ha a negyede lenne a tiéden, trollika!
"Nézd meg a szállodák tömve"
Csak erre a hétvégére 395 szállodában van még szabad hely. A szállásadók épp arra panaszkodnak, hogy évek óta nem volt ilyen alacsony a forgalmuk. De ezeket nem írta meg az origó, és a megafonból sem üvölt. Biztos lipsi az összes szálloda :)
"a repülők se üresen szállnak fel "
Persze, és csak és kizárólag magyarok vannak rajta :)
"az utakon dugó, miközben állítólag drága az üzemanyag."
Végülis drágább, mint Gyurcsány alatt bármikor volt. És még az autók átlagéletkora is magasabb. Dehát ilyen a jólét! Lassan mindenkinek oldtimer-e van, akkora itt a jólét!
"A vidékieknek is van havi 400ezer egyetemre járatni pestre a kölykét."
Fogadjunk, hogy idén még nem láttad a tanya vége táblát?
13 béci ballipsi komcsi elvtársnak
Nekem is van 20 milla megmondták csak a komcsiknál van gyurcsányék bajnai mert ellopták ha el lesznek számoltatva én is megkapom nyugi
Azért van üres hely mert a magyarok már külföldre járnak repülő luxus miegymás igen magyarok fajtatiszta
Persze hogy drágább az üzemanyag mégis meg tudjuk fizetni persze hogy öregebb az autópark eltelt azóta 13 év jó reggelt logika nuku mi?
Nem tanyán lakunk hanem falun és virágzik az élet
Elfelejtettem
Köszönjük Orbán Viktor miniszterelnök úr, köszönjük fidesz kdnp!!
A magyarok a jóra szavaznak nem a rosszra lesz 5. 2/3 is
Nem én írtam itt valaki de lopom:
Munkanélküliség leszorítása.
Hatalmas reálbérnövekedés (kb +75% 2010 óta).
Munkahelyteremtés (kb + 1 millió 2010 óta).
CSOK.
SZJA csökkentése.
Fiatalok SZJA-mentessége.
Szociális áfa-csökkentések.
Rezsicsökkentés.
Tűzifaprogram.
Egészségügyi reformok, hálapénz megszüntetése.
2010 óta brutálisan nőtt a magyar lakosság nettó pénzügyi vagyona.
Lehagytuk Görögországot és Szlovákiát, beértük Portugáliát PPP GDP alapon.
+1 Sőt hozzáteszem hogy nálunk a faluban nemrég osztottak lisztet étolajat és sokan kaptak szóval ezt is megszívtátok ballipsik :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!