Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ miért állítja be a...

A FIDESZ miért állítja be a nyugatot rossznak?

Figyelt kérdés

Aki valaha járt nyugaton az tudja hogy ég és föld az életszínvonal és minden tekintetben.

Miért kell azt hazudni hogy a nyugat valami ördögtől való, egyáltalán ki hiszi ezt el?

2023. júl. 24. 19:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
6%
A nyugat erkölcsileg hanyatlik, illetve relatíve (a világban betöltött súlyát tekintve), nem az anyagiakban mérhető életszínvonalban. Továbbá nézz szét Franciaországban, mik történtek nemrég...
2023. júl. 24. 19:45
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Hogy magát jobb színben tüntesse fel. Aki mozog nyugaton az tudja pontosan hogy kamuzik. Franciaországban történtek se egyenlőek nyugattal mivel az egy szélsőség.
2023. júl. 24. 19:48
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Addig se azzal foglalkoznak az emberek, hogy a forint egy kalap kakicska.
2023. júl. 24. 19:48
 4/20 anonim ***** válasza:
88%
Én voltam nem rég Franciaországba, pont bele futottam akkor egy nyugdíjkorhatár elleni tömegtüntetésbe. Bár láttam a híradásokba más városokat, ahol vandálkodásba, erőszakba torkollott. Ahol én voltam, ott egy ilyen karneválhangulató vonulásnak tűnt az egész. Annyi volt "erősebb" mikor egy lezárt aluljáró bejáratába elkezdtek petárdákat hajigálni, és a vízhang miatt rohadt nagyokat szólt. De amúgy simán elmentem a tüntető tömegnek szembe, mert arra volt a szállodám, a kutya sem bántott.
2023. júl. 24. 20:00
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Mert a szellemileg visszamaradott, iskolázatlan vidéki suttyóknak ez tetszik.
2023. júl. 24. 20:12
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Mert ellenségképekre építi az egész politikáját, mert azzal nem tud kampányolni amit eddig elért, mert közel semmit, ha ezt 13 évre vetítjük.

A drága fityesz örök ellenzéki párt, 14-ben soros és a migránsok voltak a célpont, 18-ban szintén hasonlóan, már-már inkább melegekkel főcélpontban, majd tavaly volt gyúcsányozás, sorosozás, brüsszelezés, minden amit el lehet képzelni.

Ha valami jól sikerül az az ő érdemük, ha nem, akkor csúnya külföld befolyásolja a magyar gazdaságot, de ők sosem tehetnek erről...

2023. júl. 24. 20:15
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Me Putin azt mondta neki, hogy azt kell csinálni.
2023. júl. 24. 20:17
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
1-es, 4-es. A Franciák, ha nem tudnának miért tűntetni, akkor azért tűntetnének. Az ott hétvégi programnak minősül, olyan, mint nálunk a bográcsozás.
2023. júl. 24. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

"A FIDESZ miért állítja be a nyugatot rossznak?"

Orbán sújkolja a sok agyhalottba aki rá szavaz, és azért mert a nyugati demokráciák nagytöbbségének a vezetői kiközösítették az agyhalott orbánt, így aztán nem maradt neki más választása minthogy szapúlja őket és kelet felé fordult, valamint a világ diktátoraival barátkozik, ezek még szóba állnak vele.

2023. júl. 24. 20:23
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Mert nyugaton nincs ilyen, hogy azért mert vki miniszterelnök az bármit megengedhet magának.

Következmények vannak, ha valaki lop, ha hazudik, ha választást csal.

Pl elég lenne egy sima eu ügyészségbe belépés és a fidesz 60%a letöltendő börtönt kapna valamint vagyonelkobzást.

Értelem szerűen ov ezt nem akarja, és semmilyen másféle civilizilált országok alap működését elősegítő kontrollt se.

bármire hajlandó hogy ezt elkerülje.

Pont e miat ellensége ő Magyarországnak.

És lényegében a saját önvédelme miatt ágál Európa ellen...brutális mennyiségű közpénzből.

2023. júl. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!