A magyarok élvezik hogy európai rabszolgái, tehet megvannak ezzel elégedve?
A magyar átlag fizetés a statisztikák szerint 290 ezer forint, ez 700-800 euró.
Jobb helyeken ez egy heti fizetés se, a munkanélküli segély több.
Ehhez képest nem látok felháborodást, mindenki nyugodtan nyomorog.
Itt már nem is cél a jólét, a magyarok beletörődtek ebbe?
Én élvezem, mert nem vagyok rabszolga. Kitartó munkával amíg más a sörét szürcsölte és panaszkodott, hogy miért nincs ingyenebéd és rohadjon meg a Zorbán, addig én vállalkozást építettem kitartó munkával.
Tipikus, rossz értelemben vett belpesti felfogás, hogy a szakmunkásnak is Teslája kell legyen, mert csak az a normális életszínvonal. Eközben a szakmunkás megszedi magát burkolásból, villanyszerelésből, akinek több esze van elmegy fejlesztőnek, az "értelmiségi" diplomás meg sajnáltatja magát egy albérletben, hogy miért ingyenebéd. Hát azért, mert a pénzért és sikerért mindig is meg kellett dolgozni, bárki legyen a miniszterelnök.
További jó hisztikézést, és a legnagyobb örömötök legyen, hogy most jól lepontozhatjátok ezt a választ.
Már az első mondatod hazugság, a magyar átlagfizetés már 568 ezer Ft.
"a bruttó átlagfizetés áprilisban a munkáltatók teljes körében 568 ezer forint volt"
"A magyar átlag fizetés a statisztikák szerint 290 ezer forint, ez 700-800 euró." Melyik staisztikk szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!