Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bruttó 116 ezer forint/hó...

Bruttó 116 ezer forint/hó fizuért lehet menni dolgozni a kerekegyházai Bóbita Óvodába, ez is azt bizonyítja, hogy Magyarországon jólét van és a rothadó nyugat a nyomunkban sem érhet?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 19:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem érdekel, mert ezekben a régiókban tarol a fidesz, úgy hogy még kicsit boldog is vagyok, mert nem csak én szopok, hanem a fideszes is bőnyálal cumizik....
2023. júl. 17. 19:20
 2/25 anonim ***** válasza:
8%

Amúgy érdekelne, melyik az a párt, amelyik szerinted jó és ahol majd varázsütésre 300-400 ezret kap egy suttyó, vidéki óvónő is?

Lássuk csak... Fityisz nem, a DK vezérei már voltak kormányon és nem teljesítettek jól, ez igaz az MSZP-re is.

Marad a "Jobbik", Mi Hazánk, Momentum.

2023. júl. 17. 19:24
 3/25 DK-s ***** válasza:
21%

Mi történt?

Vége a híradónak az RTL-en? XD

2023. júl. 17. 19:25
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

A fideszre szavaztatok nem?

Hát ba sszatok meg!!!!

2023. júl. 17. 19:27
 5/25 anonim ***** válasza:
24%
Én csak azért nem lunkelek, mert ami nem közmédia azt el se hiszitek.
2023. júl. 17. 19:27
 6/25 anonim ***** válasza:
74%

ma 19:24

Közfoglalkoztatottként vennének fel 2 fő konyhai kisegítőt.

Az óvoda oldalán nem találom már a hírdetést, de néhány csoportba feltöltötték.

[link]

2023. júl. 17. 19:30
 7/25 anonim ***** válasza:
71%
2023. júl. 17. 19:31
 8/25 anonim ***** válasza:
15%
Közfoglalkoztatásról van szó. Aminek a lényege, hogy amíg nem találsz normális munkát, addig se szokj hozzá, hogy a "segély" a semmiért jön, hanem valamit azért tegyél érte.
2023. júl. 17. 19:34
 9/25 DK-s ***** válasza:
100%

#7-nek:

Az óvodákban és bölcsödékben mindenhol megy a sunnyogás ezerrel. A párom dajka végzettségű, tízen-valahány éve nem talál munkát mint dajka. Kiküldték közmunkára egy óvodába, mint konyhai kisegítőt. Egy 8 osztályos, végzettség nélküli közmunkást alkalmaztak mint betanított dajkát, persze alapbérért, mert a közmunkánál is van ilyen. A páromat pedig nem alkalmazták mint dajkát közmunkás-szakmunkás bérrel, mert így olcsóbb volt.

Szétcsapattam őket a NAV-al, 250.000-re baxták meg őket, plusz amit a munkügyi felügyelettől is kaptak még hozzá! Köteles volt befejezni minden nap a mosogatást egyedül, mert a kolléganője csókos volt és egy órával előbb hazamehetett. Ha nem végzett időre, akkor köteles volt akár 6-ig is ottmaradni fizetetlenbe, mivel közmunkás elvileg nem is kötelezhető túlórára. A jelenlétit pedig havonta egyszer töltötték ki a napi helyett, persze napi 8 órát jelölve.

A munkaügyi felügyeletesek nagyon együttműködőek voltak, az általam megadott időpontban mentek ellenőrizni, 1/2 6-kor, amikor a páromnak már semmi keresnivalója nem lett volna ott.

Az összes óvoda és bölcsöde egy xarrágó tetű.

2023. júl. 17. 19:42
 10/25 DK-s ***** válasza:
97%

Ismét #7-nek:

A lényeget lefelejtettem:

"Válaszolt viszont a polgármester, Kelemen Márk. Azt írta, hogy két dajka nyugdíjba megy rövidesen, és a helyükre két eddigi közfoglalkoztatottat vesznek fel."

[link]

Legalább egyeztetne a két idióta, hogy mit HAZUDNAK!

2023. júl. 17. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!