Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony leleplezte, hogy az...

Karácsony leleplezte, hogy az LMBTQ egy politikai mozgalom?

Figyelt kérdés

Eddig - többek közt ezen az oldalon is - állandóan tagadva volt, hogy az LMBTQ politikai mozgalom lenne, hiába a számtalan politikai törekvés: házasság, örökbefogadás, kitalált nemek elfogadtatása stb.

Most Karácsony ezt mondta:

"Azt gondolom, hogy a Pride egy politikai demonstráció helyett egyre inkább egy örömünneppé kezd válni".

Szóval akkor idáig politikai demonstráció volt? :D

[link]

2023. júl. 26. 13:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
A Fidesz már 2-3 éve politikai mozgalmat csinált az LMBTQ-ból.
2023. júl. 26. 13:08
 2/23 anonim ***** válasza:
24%

1.Mindig is az volt.

Mindig is tele volt politikusokkal.

2023. júl. 26. 13:09
 3/23 anonim ***** válasza:
82%

Orbán és a gépezete nélkül azt sem tudtam, hogy lesz -volt- megint Pride.

Nagyobb marketinget csináltok nekik, mint amit ők valaha is tudtak volna maguktól.

2023. júl. 26. 13:10
 4/23 A kérdező kommentje:
#3 Nyilván Orbán találta ki azt is, hogy a Netflixen minden második szereplő lassan homokos legyen, meg a városházára is ő tűzte ki a homizászlót, meg ő vonul minden évben fel az Andrássyn riszálva magát. Továbbá Orbán miatt alázhatnak transzok női sportolókat, Orbántól hallottál a meleg Mikulásról meg Orbán mondja Bidennek is, hogy szólaljon fel minden évben az LMBTQ mellett. Hiába, nagy ember a mi miniszterelnökünk, mindenhová elér a keze!
2023. júl. 26. 13:14
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

"Orbán és a gépezete nélkül azt sem tudtam, hogy lesz -volt- megint Pride."

Öööööö, akkor mégiscsak tudósít a királyi tévé a balos ügyekről is, nem pedig csak a kormánypropagandát tolja? :D

2023. júl. 26. 13:17
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sosem titkolta senki, szeretnék ha a törvények is elismernék őket, nem titok ez tény... Az a probléma hogy ez óvoda, ki a francot érdekel már ez az egész, nem is értem miért van kevesebb joguk a osto..emberek miatt szivasák szerencsétleneket.....
2023. júl. 26. 13:17
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
4es, a meleg mikulásról is Orbántól hallottam, ha Szájer nem húzta volna le a karrierjét egy ereszen, máig nem tudnék arról, hogy létezik meleg mikulás. Tehát igen, erről, is Orbántól tudok.
2023. júl. 26. 13:20
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

#4 A mikulás alapból nem is létezik, nem tökmindegy hogy hol milyen szexuális orientációt tulajdonítanak neki? :D

A Netflix egyébként csak azt csinálja amire igény van, hiszen ebből termel pénzt. Nem ők az elsők akik meleg karaktereket tettek filmekbe, a Rex felügyelőben, vagy a Walker, a texasi kopóban is van több olyan rész, amiben meleg karakterek szerepelnek, vagy ott van a magyar Munkaügyek sorozat, amiben melegek és transzok is szerepeltek egy részben, kifejezetten az elfogadásra építve. De ezrével vannak még példák, eddig sem volt senkinek baja a meleg karakterekkel, és szerintem ezután sem dől senki a kardjába, ha talál valakit egy filmben.

Egyébként az első LMBTQ mozgalom már az 1800-as években létrejött, mégis csak azóta van így felháborodva a magyar társadalom, amióta a fidesz az ő lejáratásukat kezdte tolni a médiában. Budapest Pride is van már 1997 óta, de most Karácsony a bűnös, amiért támogatja :D

2023. júl. 26. 13:22
 9/23 anonim ***** válasza:
70%
8, sőt a Dallasban meg azt láttuk, hogy az egyik karakter a saját lányával feküdt le, mégse sirta tele a médiát az akkori kormány miatta.
2023. júl. 26. 13:24
 10/23 anonim ***** válasza:
15%
#2 Hát ja. Szájer mindig is homo volt.
2023. júl. 26. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!