Karácsony leleplezte, hogy az LMBTQ egy politikai mozgalom?
Eddig - többek közt ezen az oldalon is - állandóan tagadva volt, hogy az LMBTQ politikai mozgalom lenne, hiába a számtalan politikai törekvés: házasság, örökbefogadás, kitalált nemek elfogadtatása stb.
Most Karácsony ezt mondta:
"Azt gondolom, hogy a Pride egy politikai demonstráció helyett egyre inkább egy örömünneppé kezd válni".
Szóval akkor idáig politikai demonstráció volt? :D
1.Mindig is az volt.
Mindig is tele volt politikusokkal.
Orbán és a gépezete nélkül azt sem tudtam, hogy lesz -volt- megint Pride.
Nagyobb marketinget csináltok nekik, mint amit ők valaha is tudtak volna maguktól.
"Orbán és a gépezete nélkül azt sem tudtam, hogy lesz -volt- megint Pride."
Öööööö, akkor mégiscsak tudósít a királyi tévé a balos ügyekről is, nem pedig csak a kormánypropagandát tolja? :D
#4 A mikulás alapból nem is létezik, nem tökmindegy hogy hol milyen szexuális orientációt tulajdonítanak neki? :D
A Netflix egyébként csak azt csinálja amire igény van, hiszen ebből termel pénzt. Nem ők az elsők akik meleg karaktereket tettek filmekbe, a Rex felügyelőben, vagy a Walker, a texasi kopóban is van több olyan rész, amiben meleg karakterek szerepelnek, vagy ott van a magyar Munkaügyek sorozat, amiben melegek és transzok is szerepeltek egy részben, kifejezetten az elfogadásra építve. De ezrével vannak még példák, eddig sem volt senkinek baja a meleg karakterekkel, és szerintem ezután sem dől senki a kardjába, ha talál valakit egy filmben.
Egyébként az első LMBTQ mozgalom már az 1800-as években létrejött, mégis csak azóta van így felháborodva a magyar társadalom, amióta a fidesz az ő lejáratásukat kezdte tolni a médiában. Budapest Pride is van már 1997 óta, de most Karácsony a bűnös, amiért támogatja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!