Melyik a helyes álláspont a ferencvárosi (szivárványos) pad ügyében?
#1-es
Sajnos az ország/nép életében nemcsak a gazdasági front ("mennyibe kerül a kenyér/ lesz-e olyan munkám, amiből azt a kenyeret meg tudom venni?"), hanem az ideológiai front ("milyen színű legyen az a pad?") is meghatározó- szerintem.
Attól függetlenül, hogy a Fidesz-kormány a kultur-fronton folytatott csatáit valóban folyamatosan a gazdasági frontról való figyelem-elterelésre használja.
Gyagyás a magyar! Tisztán látszik az ilyen megnyilvánulásokból!
Sok dilis a három éves, homokozóban lapátért küzdő gyerek szintjét sem üti meg!
Én nem festettem volna szivarvanyosra a padot.Varható volt mi lesz belőle.Sokkal jobban jartak volna az ötletgazdák ha egy padot sárgára,a masikat narancsra,a harmadikat pirosra stb festik.Az összkép akkor is kiadta volna a szivarványt,talán kevésbé kapott volna figyelmet.
Így viszont semmilyen pad nincs,pedig a funkciója az hogy le lehessen rá ülni,színtől függetlenül.Én a barna visszafestést preferálom,bár szivárványos padokon is szoktam ülni...a játszótéren.
1
ez remek.
Tehát azok akik lefestették a padot szivárványra, ezt tartották szem elött..
Hisz 21 ben már volt ilyen, pont abban a kerületben, csak az egy szobor volt.
Ergo pontosan tudták mi lesz ebből is, ergo szándékosan tereltek, ezzel a fidesz kezére játszva.
Nice!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!