Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MiHazánk tényleg kezd...

A MiHazánk tényleg kezd népszerűbb lenni mint a FIDESZ ?

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 11:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

Na, miért? A kérdéseimre válaszolnál? Vagy elfogyott a tudás ott, amikor saját gondolatokat kellett volna megosztani az NWO-ról?

Amúgy a konteosokat nem zavarja az az ellentmondás, amibe kerülnek? A világ rósz a tudjukkik irányítják, 1%-nál van a vagyon nagy része. Új világrend? Az rósz. ???

:D

2023. júl. 29. 10:22
 22/31 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen csapnivaló "ellenzéki összefogástól" (gyurcsány, parizer peti, makizaj, stb.) mondjuk nem nehéz jobbnak lenni.
2023. júl. 29. 19:25
 23/31 anonim ***** válasza:
54%

1. Ha ennyire érdekel a válasz, miért másokat kérdezel, arról hogy x ember miert úgy döntött? Miért nem őt magát? Írsz neki, és a válaszokat egy kérdezz-felelek rovatba megválaszolja a youtube csatornáján. Lehet már meg is történt.

Egyébként sem hiszem hogy a fürdőről volt szó, hiába is gúnyolódsz-de akár lehetett volna az is, hanem hogy megtarthasson gyűléseket, előadásokat stb. Én is beoltattam magam, hogy mehessek. Aztan miutan kiderült, hogy nem sok mindenre való nem is vettem fel folytatást. És nem is bíztattam senkit. Mindenkinek saját döntése.

2. A virradat programjukban sehol nem láttam chemtrail bejegyzést. Azzal hitelesebb lennél mint a blikk szinvonalú alfahírrel szerintem🙂

3. Ne reménykedj. Ilyen szinten soha nem fognak tudni átalakítani embereket. A lelki tényező is ott van. Nagyon sok mindent kellene ahoz átalakítani, a végére az az ember is megszűnne aki az egészet kezdeményezte. Szerintem ne akarj nő lenni, fogadd el magad úgy ahogy születtél!

4. Ráerősítesz arra, hogy a jelek szerint fogalomzavarban szenvedsz, és úgy akarsz vitatkozni. Ugyanis nem tudod mi az a kampány, és nem tudsz különbséget tenni, egy országos lefedettségű, egybehangzó pártprogram, és egy városi jelölt magánkirohanásától. Valahol ez is azt bizonyítja amit fentebb leírtam rólad.

""A beképzeltségedtől, csak ostobaságod nagyobb. A vitához, nem csak intelligencia, és tudás szükségeltetik, hanem szélesebb látásmód, ami segít megérteni a vitapartnered érveit, és reagálni rájuk."

Nem reménykedem abba, hogy sikerül megcáfolnod engem. Hisz aki hazugságra épít, az előbb vagy utóbb beledől saját koholmányaiba🙂

2023. júl. 31. 06:14
 24/31 anonim ***** válasza:
30%

Rohadt könyvdarálók, nem többek!

És nem is lesznek többek, mert ennyire képesek!

2023. júl. 31. 09:39
 25/31 anonim ***** válasza:
33%

"2. A virradat programjukban sehol nem láttam chemtrail bejegyzést. Azzal hitelesebb lennél mint a blikk szinvonalú alfahírrel szerintem🙂"

Saját szememmel láttam a képviselőtök postját.

Azt akarod mondani, hogy kampányidőszakban a képviselőtök nem kampány célzattal tette ki azt? Azt sem tudod, hogy mit csinál a pártocskád. ;)

2023. júl. 31. 09:41
 26/31 anonim ***** válasza:
27%

Te a kepviselő posztjaról beszélsz-amit kampanynak hazudtál. Én a kampányról. Reszketsz már úgy akarsz hazudni valamit…

[link]

2023. júl. 31. 17:20
 27/31 anonim ***** válasza:
39%
A képviselő nem kampányol kampány időszakban, te fogyaték? :D Ne nevetess már...
2023. júl. 31. 17:41
 28/31 anonim ***** válasza:
78%
Áh, szóval Dorcika be van oltva, és úgy nyomja az oltásellenes süketelést a másik hülyével együtt? Na hát, nagyon hiteles.
2023. júl. 31. 17:45
 29/31 anonim ***** válasza:
9%
Nem sikerült megértened. Semmi baj. Kutyapárt inkább neked való a jelek szerint.
2023. júl. 31. 21:37
 30/31 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező - ki szopatta be veled ezt a baromságot?!

Egy pár agyhalottat kivéve mindenki undorodik a Toroczkai-hordától!!!

2023. júl. 31. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!