Egész Budapesten összességében igen, ez kétségtelen, de egyes részein már nem. Főleg Budán vannak konzervatívabbb régiók.
2022. febr. 20. 15:54
3/12 anonim válasza:
22,23,10,21, 5,16,17és Buda ezeken a Fidesz nyer szerintem,
2022. febr. 20. 15:58
4/12 anonim válasza:
Nyilván akik köszönhetnek valamit a fidesznek, azok tartják a markukat amíg lehet.
2022. febr. 20. 15:58
5/12 anonim válasza:
A fővárosi választókörzetek közül, ahol 2018-ban nyert a Fideszes jelölt, ott is csak 40-42 %-os eredménnyel, pár százalékos előnnyel győzött.
Ehhez képest most nem indul egymás ellen DK-s, LMP-s, Jobbikos, Momentumos, MSZP-s stb jelölt. Igaz, időközben be jött a képbe a MH, de az még igy is erősen valószínű, hogy egy Budapesti körzetet sem nyer idén a Fidesz.
2022. febr. 20. 16:17
6/12 anonim válasza:
16:17
Igen ám, de sok jobbikos inkább átszavaz a Fideszre vagy MHMre
2. Aki ellenzéki volt 2018.-ban lehet emiatt az összeborulás miatt nem fog elmenni szavazni.
2022. febr. 20. 16:21
7/12 anonim válasza:
Biztos van ilyen, én ezért is írtam az MH-t, hogy kicsit bekavar a képbe. De nem találkoztam még olyannal, aki eddig ellenzéki volt, de emiatt a fideszre szavazna, persze, olyan is van biztos, de nem egy általános jelenség.
Attól függetlenül, hogy szerintem a fővárost viszi még nem gondolom, hogy magát a választást megnyeri az ellenzék, mert ahhoz még nagyon sok vidéki körzetet is meg kellene nyerni.
2022. febr. 20. 16:27
8/12 anonim válasza:
A radikális szavazók második pártpreferenciája a fidesz. A radikális szavazók kb 900000 főt tesznek ki. Úgyhogy ez biztos borítja a választási matekot. Kb 90%-ra merem mondani, hogy ők nem az összefogás jelöltjeit fogják támogatni. És ha abból indulok ki, hogy a legtöbb vidéki körzetben a radikális Jobbik volt a 2. legerősebb erő 4 éve, akkor ezekkel a szavazókkal az összefogás jelöltjei nem igazán számolhatnak.
2022. febr. 20. 16:43
9/12 anonim válasza:
A Fidesz egy körzetet sem fog nyerni Budapesten...Már Budán is jóval erősebb az ellenzék
2022. febr. 20. 20:17
10/12 anonim válasza:
Akik megválasztották Karácsonyt, remélem elgondolkoznak...!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!