A MiHazánk tényleg kezd népszerűbb lenni mint a FIDESZ ?
Mondjuk az oltas sok esetben KÖTELEZŐ VOLT.
Azert mert egy képviselőjük hisz vmiféle összeesküvés elméletbe-ha ez igaz egyáltalán-nem jelenti azt, hogy minden téren ostoba az illetö, vagy kollektíve az egész párt. Te is hiszel megvalósíthatatlan dolgokban, pl hogy a ferfiak szülhetnek, vagy hogy a kultúrális különbségek igazából nem is léteznek. Tehát logikád alapján te sem vagy túl eszes.
De egyébként, a végrehajtó maffiát pont ők buktatták le. Ha nem mennek mint egy pitbul, a zoldre, rozsaszinre mázolt hajú telexes médiának sem lett volna mit felkapni.
De itt van pl, a klaus swáb esete(nem tudom jól írom, de nem is erdekel) hirtelen elkezdett beszédtéma lenni, ahogy Torockai elkezdett foglalkozni azzal az 1%-al.
Nekem is volt baratom aki hitt a chamtrailbe, hiaba mondtam baromság. Ettől meg nem volt roszabb ember😇
"Mondjuk az oltas sok esetben KÖTELEZŐ VOLT." Nekik pont nem volt.
"Azert mert egy képviselőjük hisz vmiféle összeesküvés elméletbe-ha ez igaz egyáltalán-nem jelenti azt, hogy minden téren ostoba az illetö, vagy kollektíve az egész párt."
Szóval úgy fogod itt magyarázni nekem, hogy milyen a Mi Hazánk, hogy azzal sem tisztában, hogy mikkel kampányoltak? Az úgy jó lesz...
"Te is hiszel megvalósíthatatlan dolgokban, pl hogy a ferfiak szülhetnek, vagy hogy a kultúrális különbségek igazából nem is léteznek." [link]
Megvalósult.
" vagy hogy a kultúrális különbségek igazából nem is léteznek" Soha ilyet nem mondott senki, ne csúsztass
"Tehát logikád alapján te sem vagy túl eszes."
Először legyél tisztában a tényekkel, utána állj neki velem vitatkozni :D
"Azért a chemtrail durva összeesküvés elmélet, de Klaus Schwab meg az új világrendje koránt sem az. Kiderült azóta, hogy az oltásokkal kapcsolatban is T Lászlónak volt igaza."
Klaus tervei mik volnának? Eltudod mondani? Azt is, hogy az miért rossz? Nem a Toroczkai félremagyarázásra vagyok kíváncsi, hanem a saját gondolataidra. Olvastad az eredetit?
Igaza volt az oltásokban? Mitől? Ha annyira hitt benne, hogy az legyilkol, akkor ő maga miért vette fel ? Ugye nem látod, hogy képmutató módon csak az ilyen hülyék szavazataira vadásznak, mint te, de önmaguk nem hisznek benne?
1. Mindannyian tudjuk, hogy volt kötelező! Ha nem volt meg az oltottsagot igazoló dokumentum, körülbelül semmit nem csinálhattál, és nem mehettél sehová.
Az első körben mikor kevesebb információ ált rendelkezésükre, tobben felvették. A közhangulat később változott meg. Azóta meg, mióta Putyin megmentette az egész világot ettől, a feledés homályába veszett.
2. Sehol nem volt ilyen pont a kampányukban. Én olvastam, te pedig a jelek szerint nem. És a kollektivizálásod is csak egy hibás érv.
3.Hazudsz. Thomas Beatie nőként született, de időközben nemet változtatott, és hivatalosan is férfi lett 2002-ben, átalakulása azonban nem volt teljes. Szőrös arca, mély hangja és férfias testalkata ellenére belső női szervei megmaradtak ugyanis, így kihordhatott három gyermeket.
Van amit a műtétek sem tudnak megváltoztatni.
4.Feltételezés volt csupán. A tévedés joga természetesen fennàl, de nem igazán cáfoltad, hogy nem úgy gondolkodnál.
A beképzeltségedtől, csak ostobaságod nagyobb. A vitához, nem csak intelligencia, és tudás szükségeltetik, hanem szélesebb látásmód, ami segít megérteni a vitapartnered érveit, és reagálni rájuk.
A jelek szerint ezek hiányoznak belőled.
Szóval azt mondod, hogy a vezéred inkább vállalta a nagyon veszélyes oltást, csak mehessen strandra? Akkor nagyon veszélyes lehetett szerinte, igen :D
"2. Sehol nem volt ilyen pont a kampányukban. Én olvastam, te pedig a jelek szerint nem. És a kollektivizálásod is csak egy hibás érv."
Saját szememmel láttam, amikor nyomták.
".Hazudsz. Thomas Beatie nőként született, de időközben nemet változtatott, és hivatalosan is férfi lett 2002-ben, átalakulása azonban nem volt teljes. Szőrös arca, mély hangja és férfias testalkata ellenére belső női szervei megmaradtak ugyanis, így kihordhatott három gyermeket."
Szóval amint az emberek tudnak méhet ültetni a férfiakba nők lesznek? Óvatosan az ilyen kijelentésekkel ! :3
"A beképzeltségedtől, csak ostobaságod nagyobb. A vitához, nem csak intelligencia, és tudás szükségeltetik, hanem szélesebb látásmód, ami segít megérteni a vitapartnered érveit, és reagálni rájuk.
A jelek szerint ezek hiányoznak belőled."
Mint például az, hogy szerinted nem kampányoltak a chemtraillel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!