Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szomorú ahogyan pusztul a...

Nem szomorú ahogyan pusztul a falud? Már akinek igen. Hogy éled meg és merre élsz? Mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Milyen volt a konferencia? :)

2023. aug. 21. 22:04
 12/17 Kroms ***** válasza:
20%

Miért tereled a témát? Várom a választ, hogy miért "nincs háttérhatalom", ha tudod, hogy a teljes pénzrendszer néhány bankárdinasztia kezében van...

2023. aug. 21. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Ahhoz, hogy választ várj előbb fel kell tenni a kérdést, ami mostanáig nem történt meg. :)) Ha a "háttérhatalom" a nagytőkés réteg, akkor valóban létezik, nem állítottam ennek az ellenkezőjét. Azt állítottam, hogy a létezésüknél sokkal nagyobb probléma, hogy a hozzád hasonlóknak megfőzte az internet az agyát.
2023. aug. 21. 22:26
 14/17 Kroms ***** válasza:
9%

"Ahhoz, hogy választ várj előbb fel kell tenni a kérdést, ami mostanáig nem történt meg." - Levontam a dolgot következtetésként abból, amit te írtál, amit aztán még csak cáfolni sem próbáltál, hanem azonnal átugrottál egy teljesen más témára. Csak, hogy összegezzük, mi is történt pontosan, ha már panaszkodni akarsz a vita menetére...

"Azt állítottam, hogy a létezésüknél sokkal nagyobb probléma, hogy a hozzád hasonlóknak megfőzte az internet az agyát." - Ez most komoly? Jobban zavar valakinek az eltérő véleménye, mint az, hogy pár tucat bankár a kamatosan kamatozó levegőpénze által egész nemzeteket tart rabláncon?

2023. aug. 21. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Nos, mivel minél több hozzád hasonlóan a valóságtól teljesen elszakadt ember van, annál kevesebb az esély, hogy bármi érdemi változás történjen a világ valódi problémáival, így igen, ez jobban zavar.

Amúgy meg fogalmam sincs milyen vitáról beszélsz. :)

"Levontam a dolgot következtetésként abból, amit te írtál", vagyis olyasmire reagáltál, amit nem írtam

"amit aztán még csak cáfolni sem próbáltál", hiszen nem állítottam ilyet

"hanem azonnal átugrottál egy teljesen más témára", hiszen nem tudtam róla, hogy erről vitázunk :))

2023. aug. 21. 22:47
 16/17 Kroms ***** válasza:
9%

"Nos, mivel minél több hozzád hasonlóan a valóságtól teljesen elszakadt ember van, annál kevesebb az esély, hogy bármi érdemi változás történjen a világ valódi problémáival, így igen, ez jobban zavar." - Ez esetben megtisztelve érzem magam, hogy tőlem várod a világ megváltását... Azért kíváncsi lennék, mitől várod pontosan a változást, ha még a probléma gyökerét sem vagy képes felismerni...

"Amúgy meg fogalmam sincs milyen vitáról beszélsz." - Igen, ezt én is így látom...

"vagyis olyasmire reagáltál, amit nem írtam" - Pontosabban arra, amit írtál, mivel feltételezhető volt, hogy tagadod a létezésüket. Erre meg ahelyett, hogy rögtön helyreraktad volna a félreértést, "valamiért" inkább gyorsan témát váltottál...

"hiszen nem tudtam róla, hogy erről vitázunk" - Te hoztad fel őket, én meg arra reagáltam, tehát elég egyértelmű...

2023. aug. 21. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem. Bár minden falu így pidztulna. Csökkent a túlnépesedés és beköszöntött a jólét

:)

2023. dec. 16. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!