Szomorúak voltatok kiskorotokban, amikor tudatosult bennetek, hogy nem vagytok amerikaiak?
Amerikában nem nagy szám a rögbi. Baseball, amerikai futball, kosár, nascar a népszerű arrafelé.
Amúgy szinte bármelyik pillanatban felülhetsz egy repülőre és megnézheted a Grand Canyont vagy Chicagot. Hawaii-ra sincs beutazási tilalom
Ha elég gazdag az ember, Hawaii összejöhet.
Amúgy nem. Én amiatt voltam egy kicsit szomorú, hogy nem Japánba születtem, mert az sokkal zártabb, és van egy olyan oldala, amit gaijinként sose láthatsz meg igazán. Persze Japánnak is megvannak a maga problémái, ez enyhít ezen az érzésen (pl a Japán oktatási rendszer).
Meg amúgy, a filmekben a legtöbb dolog más mint a valóságban.
Nem, mindig is tudtam, hogy magyarok vagyunk.
Ha szeretnék, akkor bármikor kimehetnék az USA-ba, mert él ott rokonom.Fiatalabb koromban eljátszottam a gondolattal, hogy kimenjek én is, mert lett volna rá lehetőségem.De már nem érdekel, Európa sokkal szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!