Nem szomorú, hogy a román minimálbér megelőzte a magyart?
Semmit nem rontottunk el, a románok úgymond csalnak a számokkal. Egyébként is irreális ránézésre is, hogy 7 év alatt szinte megkétszereződjön a GDP-jük, magyarul hirtelen kétszer olyan jól éljen mindenki (az egész EU-ban Romániából mennek el a legtöbben külföldre dolgozni, ennyire élnek "jól"...).
A bruttó béreket adják meg a GDP számoláshoz, de sokkal nagyobb levonások vannak, mint pl. nálunk, ezért mégiscsak kevesebbet keresnek, mint mi.
Trükkösek. Mindig is azok voltak.
A Fidesz is csal a számokkal, de még így is Románia van előrébb.
Hoppárécskaaa :D
Én közgazdászktól és külföldi cikkekből (is) olvastam erről a trükközésről, nem a hasamra ütve irtam.
Elárulod, hogy élnének kétszer olyan jól, mint tiz éve ? Még leirni is képtelenség.
És ha olyan jól élnek, miért dolgozik külföldön 18-20 %-uk, miért fogy rohamosan a népesség ?
Egyszer már egy fél országot is kaptak , ami a miénk volt, csak úgy hozzáteszem. Aztán nekik áll fentebb , ha meglátnak egy Nagy-Magyarország sálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!