Nem szomorú, hogy a román minimálbér megelőzte a magyart?
Figyelt kérdés
Mit rontottunk ennyire el? Hatalmas volt a különbség még néhány éve.2022. dec. 29. 15:05
21/28 anonim válasza:
A kérdésre ugyan nem válaszoltál de feltételezem szaktudást igényel a munkád. Ha minimálbért kapnál érte akkor 21%-al kapnál többet mint azonos feltételekkel mellett egy román kollégád.
22/28 A kérdező kommentje:
#21: Tudom, hogy a garantált bérminimum magasabb, de az én munkámmal ott kapnék többet. A medián és az átlagbér ettől függetlenül Magyarországon még magasabb ez igaz, ami aggasztó, az a tendencia. Ha ez így megy tovább, akkor csak idő kérdése, hogy meddig.
2022. dec. 29. 16:18
23/28 anonim válasza:
A minimálbért keresők többsége többet kap, medián magasabb, átlagbér magasabb de mégis problémád van...
24/28 anonim válasza:
26/28 A kérdező kommentje:
#23: Igen, problémam van, mert nem ez volt régen. Egyébként a vásárlóerőt nézd.
2022. dec. 30. 08:57
27/28 anonim válasza:
Magyar minimálbéről is meg lehet élni csak engedni kell az igényekből
28/28 A kérdező kommentje:
#27: Nem is állítottam, hogy a minimálbéresek éhen halnak.
2022. dec. 30. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!