Az LMBTQ-emberek egyenlősége mennyire fontos ügy ma Magyarország összes problémája közül?
Szedd be a gyógyszereidet az agybajodra, flepnis nyomorult komputerb-zi, aztán menjél aludni :D
Már reggel is megmondták, hogy ez a huscomb felhasználó nem 100-as.
Igazuk volt 😁
A kérdésre válaszolva, az ellenzék legnagyobb problémája, minden más csak ez után jöhet, hiszen az LMBTQ célja a pedofília legalizálása 😔
"28, nem, te tőled nem várjuk el, hogy kiállj értük. Egy ilyen csövesért, aki lövöldözni akar otthon, attól nem várunk el semmit."
Akkor sok szerencsét a további röhejes vergődéshez, f-spermet kis csiragyerek, addig álljál féllábon, amíg engedélyezik a b-ziházasságot :DD
Tökéletes igazolást adtál arról, hogy miért is nézem le végtelenül a fajtádat, legalább annyira, mint egy átlag egybites fideszes retardáltat :D
"Akkor sok szerencsét a további röhejes vergődéshez, f-spermet kis csiragyerek, addig álljál féllábon, amíg engedélyezik a b-ziházasságot :DD"
Szerinted mennyire érdekel, hogy te engem lenézel? A megnyilvánulásaid alapján te a subhuman kategória vagy nálam, pont annyira érdekel a te véleményed, mint a lőtéri kutyáé.
"enj mostmár pihenni"
Ahogy láthatjuk, nem igazán megy neki, egész nap itt tekereg, aztán vergődik.
Épp most offoltam le egy másik kérdés alatt is.
A hülye Facebook hozzászólásokra alapozza a véleményét, szemben azzal, hogy belinkeltem, hogy több, mint 2000 antiszemita támadás történt Németben.
Nehezen tudta ott is feldolgozni, teljesen kikelt magából a pofáraesés miatt 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!