Mi a baja a románoknak Orbán Viktor Tusnádfürdői beszédével?
"És valótlant állítottam vele?" Igen, megint kezdjek el linkelgetni?
Ha Pistike meg Gáborka megy, és megrugdossa Petikét, akkor szerinted Pistikének lekéne tagadnia, hogy ő kezdte el, csupán azért, mert nem "ő", hanem "mi"? Vagy, mi? Nem is értem, de már nem is akarom. Alkalmatlan vagy a vitára, be is fejezem, meguntam.
:D Aha, szóval veszekedem. Hát figyelj, az a helyzet, hogy a tényekkel te veszekedel, nem én. Amint sikerül valamit prezentálnod is, örömmel cáfolom\elfogadom. Egyelőre semmit sem sikerült, csak a relativizálás, azt meg meghagyom a Trump féléknek.
Parttalan a vita amúgy, senkit sem lehet meggyőzni arról, hogy az ég nem kék úgy, hogy vak.
Azt hittem meguntad.
Te nem voltál, én nem voltál, tehát ne mondd nekem, hogy mi voltunk aki kezdte.
De ha az osztrák-magyar monarchiára, az nem magyarország, nem magyar tanácsköztársaság, nem is népköztársasag ,és nem is köztársaság.
Ilyen alapon joggal kérhetném az osztrák állapolgárságot, hisz a dédszüleim a monarchia polgárai voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!