Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szükségünk van ennyi pénzért...

Szükségünk van ennyi pénzért forma 1-re?

Figyelt kérdés
A magyar adófizetők kb. 50 millió dollárt/kb 17 milliárd Ft/ fizetnek évente, és ez csak a licensz...

2023. júl. 24. 07:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hisz nagy autógyártó nemzet vagyunk.
2023. júl. 24. 09:28
 22/45 anonim ***** válasza:
25%

Majd, ha kevés lesz a vendég a Balatonon, akkor majd átviszik oda.

Praktikus, mert ott minden elköltött pénz a Ner lovagoké lesz, de a költség az államé...

2023. júl. 24. 09:28
 23/45 anonim ***** válasza:
96%

Én halálosan unom a legtöbb USA specifikus sportot. A legtöbb végtelenül leegyszerűsített, hogy az ottani elmebajnokok is megértsék a szabályokat. Cserébe statisztikákat gyártanak mindenhez és a közvetítések fele ezekről szól.

Mondjuk ez az én egyéni problémám. xD

2023. júl. 24. 09:31
 24/45 anonim ***** válasza:
18%
Ez is mint minden a közpénz eltüntetésről szól. A Hungaroring Zrt mindig is az aktuális kormány pénzeltüntetőjeként szolgált. Palik Laca is nem véletlen menekült el az országból is amikor kormányváltás volt. Azért fizetnek ki bármennyit a rendezési jogdíjért(a megemelt összeggel most már a magyar futam fizeti toronymagasan a legtöbbet) mert ezzel tudják lenyomni az emberek torkán azt hogy a Hungaroring Zrt masszívan veszteséges és évente több tízmilliárd adóforint folyik el ott.
2023. júl. 24. 09:53
 25/45 anonim ***** válasza:
3%

Most azt hiszed hogy nagyot montál töki, de nem ennyi az összes kiadás a versennyel kapcsolatban. Ez csak a jogdíj, hogy használhatjak a bejegyzett F1 védjegyet a versennyel kapcsolatban. A kiadások mindennel együtt ennek 2-2,5-szerese. Volt ebből egy tanulmány 10 éve amikor harmadennyit fizetett az állam a versenyért, hogy ha minden néző 5 csillagos szállodában száll meg, és fejenként napi 100 ezer forintot költ, akkor sem nyereséges a verseny.

2023. júl. 24. 10:05
 26/45 anonim ***** válasza:
87%

Egyedül a covid évében volt mostanság veszteséges a dolog. Amúgy bőven nyereséges az egész:

[link]

2023. júl. 24. 10:15
 27/45 menta34 ***** válasza:
0%
Én meg azt nem értem, hogy ha mindenki szerit szar előzni a Hungaroringen, akkor mi a fenéért nem építik át az egyik hátsó kanyart... piti összeg lenne, mindenki imádná. Helyette van egy kb. minden évben rossz verseny. Nem is értem miért hosszabbítottak erre az unalmas pályára.
2023. júl. 24. 10:23
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

26

mfor.hu okké

2023. júl. 24. 10:43
 29/45 anonim ***** válasza:

27

Elvileg a környező földek magánkézben vannak és nem akarják eladni. Pár éve amikor próbálkoztak akkor meg előszedték azt a sztorit hogy anno természetvédelmi területen épült a pálya aztán nem is firtatták tovább ezt a kérdést. Meg ameddig a magyar verseny fizeti a legtöbbet addig tökmindegy milyen a pálya. Amúgy sem erről szól a dolog.

2023. júl. 24. 10:47
 30/45 menta34 ***** válasza:

29: Az anyagi részét értem...

Az átépítés viszont nem kell plusz kilométereket jelentsen, kb. nyomvonalon belül is megoldható csak akarni kéne.

2023. júl. 24. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!