Szükségünk van ennyi pénzért forma 1-re?
Majd, ha kevés lesz a vendég a Balatonon, akkor majd átviszik oda.
Praktikus, mert ott minden elköltött pénz a Ner lovagoké lesz, de a költség az államé...
Én halálosan unom a legtöbb USA specifikus sportot. A legtöbb végtelenül leegyszerűsített, hogy az ottani elmebajnokok is megértsék a szabályokat. Cserébe statisztikákat gyártanak mindenhez és a közvetítések fele ezekről szól.
Mondjuk ez az én egyéni problémám. xD
Most azt hiszed hogy nagyot montál töki, de nem ennyi az összes kiadás a versennyel kapcsolatban. Ez csak a jogdíj, hogy használhatjak a bejegyzett F1 védjegyet a versennyel kapcsolatban. A kiadások mindennel együtt ennek 2-2,5-szerese. Volt ebből egy tanulmány 10 éve amikor harmadennyit fizetett az állam a versenyért, hogy ha minden néző 5 csillagos szállodában száll meg, és fejenként napi 100 ezer forintot költ, akkor sem nyereséges a verseny.
Egyedül a covid évében volt mostanság veszteséges a dolog. Amúgy bőven nyereséges az egész:
27
Elvileg a környező földek magánkézben vannak és nem akarják eladni. Pár éve amikor próbálkoztak akkor meg előszedték azt a sztorit hogy anno természetvédelmi területen épült a pálya aztán nem is firtatták tovább ezt a kérdést. Meg ameddig a magyar verseny fizeti a legtöbbet addig tökmindegy milyen a pálya. Amúgy sem erről szól a dolog.
29: Az anyagi részét értem...
Az átépítés viszont nem kell plusz kilométereket jelentsen, kb. nyomvonalon belül is megoldható csak akarni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!